![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
z zewnątrz to nawet ładnie, ciekawie.
ale w środku już kiepsko. pomieszczenia są za duże! świeci pustkami. popraw jakość zdjęć bo chociaż byś zbudował przepiękny dom to i tak takie zdjęcia popsułyby jego urok. 4/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Wnętrza jakoś nie przypadły mi do gustu, ale na zewnątrz jest ładny.Mnie nie zraża ten szary kolor, ponieważ mój blok kiedyś był szary, a teraz jest w tandetne lizaki.Także 7/10.
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Bryła bloku jest bardzo fajna i ten plac zabaw też
![]() W środku dobrze dobrane kolory, ale jest za ciemno i ponuro W oczywiście niektórych pomieszczeniach kolory kompletnie do siebie nie pasują Widać, że się starasz ![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Dziękuje bardzo za te oceny ;D
Fakt, też przyznaje ,że najlepiej mi bryły wychodzą Po tych ocenach już wiem co robie źle i to poprawiam ^^ Jeszcze raz dzięki ;D |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Mogłyby być większe zdjęcia, ale da się obejrzeć... Jak napisał Kubuss z zewnątrz całkiem przyzwoicie, ale wnętrza odpychają. 4/10 Popracuj nad tym.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dasz do pobrania? ;D
|
![]() |
#18 |
|
![]()
No coś ty
![]() Po 1 nie umiem xd A po 2 , to przyjrzyj sie dokładnie niektorym pomieszczeniom ;p Sam przyznam teraz , że mi bardzo bardzo bardzo x2 nie wyszły Zbuduje inny, postaram się lepszy, to jak ktoś bedzie chciał to wtedy ten nowy dam do pobrania xd Dzia i pozdro ;p |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|