![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłam ,, schronisko zwykłego wampira '' - gadałam z Wampirem , kiedy był już zakochany kliknęłam zaproponuj....wprowadzenie czy jakoś tak a później ich zamieniałam w zwykłych ludzi i robiłam całą reanimacje - inne włosy , ciuchy .
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Nigdy, ale to nigdy nie dawałam im żadnych lamp, ani okien, a później cały czas zastanawiałam się, dlaczego w tym domu jest tak ciemno?! Zapominałam też o alarmie przeciwpożarowym i telefonie, a potem wszystkie simy mi zdychały podczas akcji gaszenia ognia
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ściągnąłem zamek Nosferatu, postać nazwałem ją Graf Orlok (Nosferatu) przemieniłem w wampira a ludzi niektórych zamykałem w lochach, a po jakimś czasie miałem ładny cmentarz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 17
|
![]()
Gdy pierwszy raz zagrałem w TS2 wszedłem do rodziny Biedak chciałem otworzyć blat kuchenny i nie mogłem dojść jak to zrobić.
Przy budowie nowych domów zapominałem dawać podłogę i kolor ścian. Na szczęście zorientowałem się, że jest poradnik jak budować mieszkania.
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ja to zawsze robiłem ogromneee domy w których nie mogłem się połapać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Tapetowałem pomieszczenia i kładłem podłogi pojedynczymi kliknięciami myszy w trybie budowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
A ja uznałam sobie że lodówka jest za droga, powyciągałam jedzenie i sprzedałam lodówkę a jedzenie miałam na zapas. Oczywiście jedzenie się zepsuło i jedli zepsute żarcie.
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
ja brałam kod moveobjects i wsadzałam sima na tą niewidzialną podłogę na piętrze, dookoła domu i patrzyłam się, jak przechodzi przez ścianę.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja... jestem w trakcie zamieniania wszystkich miastowych, przedmieściaków i NPC w zombie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|