![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie ogród mogłaś jeszcze dopracować -szkoda że w tle widać bloki psują klimat spokoju.
Wnętrza nawet mi sie podobają , a najbardziej kuchnia i jadalnia szkoda tylko że tapety są za ciemne.do saloniku też nic nie mam jest nawet przytulny. ocena 8/10 |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Huh~
Z zewnątrz mi się w sumie nie podoba. Bryła nie przypadła mi do gusty *chyba nie lubię takiego 'przesunięcia' po prostu*, elewacje też jakoś mnie nie urzekły, okna nie nadają moim zdaniem uroku tylko są, bo muszą ![]() Pierwsze wrażenie po obejrzeniu zdjęcia przedpokoju było 'wchodzisz do domu a tam... ciemno'. Może nie jest to jakaś większa wada, ale mnie się nie podoba. Kuchnia- duża, zagracona *to akurat u mnie plus ![]() ![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
Dom bardzo fajny, urządzony z głową.
Przyczepię się tylko do: -okien(dziwnie to wyglada tu białe, tam czarne i jeszcze to wielkie okno) - no i jak ktoś już wspomniał panele w łazience? Okrutnie podoba mi się salon i sypialnia. 9/10
#14 |
|
![]()
Piękny.
9,5/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Hmm, z samej nazwy myślałam, że to kolejny dom Mariana... o.O
Wnętrza bardzo fajnie, typowe dla mego gustu... 8-) Sam kształt bryły i elewacja mi gdzieś zgrzyta, ale to chyba kwestia pokombinowania... ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Ogólnie dom jest ładny ALE:
- w ogrodzie może być więcej roślin - na blacie w kuchni jest za dużo dodatków - przedpokój trochę pusty - dach niedopasowany do bryły(mógłby być niższy) moja ocena to 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Faaaajny ;>
Tylko przedpokój i jadalnia wg mnie jest za ciemna, ale to tylko wg mnie A łazienka jak mi sie strasznie podoobaaaaaaa ;D I tak jakoś przed domem jest troche pusto,no ale co z tego ![]() 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
No i bardzo ładnie!
Przyjemna i prosta bryła, bez zbędnych udziwnień jakie ja zwykłem stosować, czasem nawet w nadmiarze. Pozytywnie, podoba mi się. Dobrze dobierasz kolory, muszę przyznać, choć może nieco więcej życia przydałoby się w sypialni, ale ogólnie do wnętrz nie mam zastrzeżeń - nowocześnie i zgrabnie, tak jak lubię. Ogród natomiast idealnie pasowałby mi tylko wtedy, gdyby był... pełniejszy! Ale mimo to jest poprawny, nie będę się przecież czepiał szczegółów i personalnych upodobań! PS. Bardzo zachęcający kącik pod drzewem... ![]()
![]() |
#19 |
Reputacja: 17
|
![]()
No, no całkiem, całkiem niezło-dobry.
Wymienię wady, niedopatrzenia, błedy: - nasadziłaś drzew jakby to był ubogi lasek, a przecież simowie nie mieszkają na drzewach, żeby je podziwiać - powinno być kilka rabatek oraz trochę więcej krzewów - trochę pusto obok jeziorka - tam trzeba było postawić studnię ( która mi się nie podoba) - za ciemno (mówię też o kanapie) w przedpokoju tak mrocznie - mało światła wpada - kuchnia bardzo efektowna, lecz piękny widok psuje mi to "coś" pod zlewem oraz ten dywan wyglądający jakby był brudny - jadalnia w moim stylu, lecz te rzeczy w rogu wyglądają, tak jakby lokatorzy nie mieli stolika, żeby go tam wstawić i upchnęli te rzeczy do kąta - salon - denerwuje mnie ta postać z "tektury białej" - przecież to nie klub, albo dyskoteka tylko domek małżeństwa Najbardziej ze wszystkich pomieszczeń podobają mi się wszystkie oprócz przedpokoju. To o czym wspomniałem powyżej to małe błędy, które szybko można naprawić. Z tym ogrodem mogłaś się bardziej postarać ![]() ![]() Ogółem ocena: 7,8/10. Dlatego taka ocena, bo obniżyłem za ogród i za te niedociągnięcia.
#20 |
Guest
|
![]()
Mnie się bardzo podoba i zagłosowałam że jest idealny. ;D
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|