![]() |
#412 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Chyba, że wcale się nie przejęzyczyłaś i zrobiłaś z sima wampira, a nie wilkołaka? A może też spróbuj zainstalować łatkę do Zwierzaków? Do ściągnięcia ze strony www.thesims2.com zakładka Help zakładka patches. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
![]()
wie ktoś może czy jest jakiś kod albo łatwy sposób na ucieczkę psa? Please help me!!!
|
![]() |
![]() |
#414 | |
Guest
|
![]() Cytat:
(np. jeżeli zainstalujesz OŻ to możesz potem zainstalować studia) ![]() To ja znam taki sposób (tylko, że musisz się poświęcić) twój sim musi mieć bardzo dobre relacje z psem i gdy sim umrze pies ucieknie (ja tak miałam) Ostatnio edytowane przez Björk : 16.02.2009 - 19:44 Powód: Nie pisz proszę kilku postów pod rząd. |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie, jaki trzeba mieć dodatek, żeby nauczyć wszystkich komend zwierzęcia? ja mam zwierzaki, OŻ, nocne życie.. kiedyś czytałam na tym forum, że trzeba najpierw powpisywać te kody boolprop TestingCheats.. i controlpets a potem kliknąć z shiftem na zwierzę i będzie opcja Spawn. ja nie mam takiego czegoś.. czy jakiegoś dodatku mi brakuje? o co chodzi?
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Może źle wpisujesz kod? Polecam program SeeThem2 tam masz możliwość włączenia automatycznie boolPropa. jedynymi jakoś powiązanymi ze sobą dodatkami są Zwierzaki i OŻ, bo by Wiedźma z OŻ wychodowała chowańca - trzeba mieć zainstalowane zwierzaki. Ale Ciebie to nie dotyczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]()
dzięki bardzo za szybką odpowiedź
![]() ![]() a nie dałoby sie jakoś obejść bez ściągania tego ? ![]() bo szybko komp mi sie zawirusowuje ; ( myślałam, że wystarczy wpisać boolprop Testing.. a potem bool prop controlpets on. myślałam, że będzie działać ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez _migotka_ : 21.02.2009 - 12:17 |
![]() |
![]() |
#418 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a w jakiej czesci mozna byc wampirem?? |
|
![]() |
![]() |
#419 |
Reputacja: 10