![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
noo... super impreza, potańczyć w rytmie muzyki klasycznej , ale samemu bo jakby ktoś zatańczył wolny taniec przy pani stasi to... ulalala , współczuje temu simowi
![]() a wiecie ze widzialam w necie SKINA pani stasi? ![]() a ja tu wam umieszczam instrukcje jak ją przywołać przez telefon(dla downow i ciekawych ![]() potrzebne składniki(?) : -magiczne lustro -telefon ![]() jak postępować : ? kliknij na lustro , potem na "LOVE" potem na "TOWNIES"(czy jakoś tak ![]() wybierz płeć(w tym przypadku to chyba niewazne ![]() -kliknij na telefon. powina pojawić sie zakładka(?) "panna stanisława" aha i przepraszam ze wprowadziłam was w błąd - pani stasi nie ma w "uslugach" tylko jest normalnie(?) ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
naszym simom potrzebny jest pas cnoty :lol: :lol: :lol: wtedy by się przestała czepiuać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Zobaczę może będzie.Wtedy ją zaproszę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
A z jakiej stronki mozna sciagnac te lustro????
U mnie kiedys panna Stasia zasiala z jakims simem ktory zamawial sobie jedzonko..I kelener podal jej i jemu...Dziwne nieprawdaż?? |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tylko żałuję że Panna Stanisława nie mogłaby się przechadzać ulicami, pukać do domów i wpraszać się na herbatkę, oczywiście trując nieźle "nieprzyzwoitym" simom
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
a jak ta stasia przyjdzie do domu to mozna z nia rozmawiac itp. ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
U mnie w szkole jedna z nauczycielek jest starą panną. Skończona idiodka
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
z panią stasią (przynajmniej u mnie) jak przyjdzie do mojego domu mozna rozmawiac ale zawsze rozmowa konczy sie tym ze stasia zaczyna bić moją simkę i coś krzyczeć . schizofremia ?
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
A czy ktoś może podać pdświetlony adres tych zdjęci żeby mżna odrazu wejść?
bo mi te adresy nie wchodzą ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|