![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest rewelacyjny. Takiego umeblowania i urządzenia wnętrza dawno nie widziałam. Wszystko wygląda przecudownie
![]()
![]() |
#22 |
|
![]()
Cudowne...
10/10
#23 |
Guest
|
![]()
pieknie, ladnie tak 'pomieszalas'; stary wystroj z nowoczesnym akcentem, nie moge sie do niczego przyczepic ;D 10/10
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bryła wygląda jak kloc - fakt. Ale to nie znaczy, że trzeba projekt oceniać niżej...
Świetnie odzwierciedliłaś to o czym napisałaś na wstępie. Ładnie wygląda na zewnątrz choć, jak mówiłaś, nie wykonałaś ogrodu, który moim zdaniem by trochę oszpecił ten projekt. Wewnątrz jest bardzo ładnie, bez przepychu <wspomina jeden z projektów... ![]() ![]() Spodobał mi się pomysł z łazienką. Ładne, nie gryzące się (o dziwo) kolory i pomysłowo oddzielone pomieszczenie z wanną od tego z kibelkami ![]() Sypialnia bardzo ładnie Ci wyszła, ale te jeansy na łóżku... Nie podobają mi się. Po prostu. Salon. Wow! ![]() Pomimo kilku malutkich usterek, podoba mi się. Pozdrawiam i życzę kolejnych, pięknych projektów ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Bardzo Wam dziękuję za oceny i przemiłe komentarze.
![]() Niezmiernie cieszy mnie fakt, że znacznej większości projekt się spodobał, tym bardziej, że jego ukończenie było szalenie karołomne. lizak. - jeansy (podobnie jak towarzyszącą im kiczowatą torebeczkę, oraz trąbkę na półce w dolnym hallu), umieściłam jako drobną sugestię, że mieszkańcy tego domu są niezwykle roztrzepani i nie do końca mają po kolei w głowach. Bo kto normalny chciałby mieszkać w takiej zasyfionej okolicy? Zwłaszcza - jak słusznie zauważył bartekie4 - ktoś tak zasobny w kapuchę. ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Już rozumiem
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Musisz zrobić poradnik,w których będzie jak sie robi szklane dachy
![]() Ok, przechodze do domu - jak widze takie budowle, to mi się NY przypomina ^^ Fajnie tobie to wyszło, tylko ten merc jakoś nie pasuje, ale reszta spoko ;] 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Kolejny świetny projekt!
![]() Wszystko jest idealnie i starannie dobrane no i świetne dodatki. Ocena 10/10 |
![]() |
#29 |
|
![]()
Hmm... ciekawy pomysł, nie powiem aby mi się z zewnatrz bardzo podobało, ale chyba o to chodzi?
Wnetrze jest piękne, jak zawsze, lecz bardzo kontrastuje z tym co zrobiłaś na zewnatrz. Z początku myslałam, że zaprezentujesz nam wnętrze starej fabryki, a tu ładne mieszkanko. Nietypowe... Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
grzyzie mnie to, że takie ładne wnętrza, a tak na zewnątrz. Wg. to nie trzyma się kupy.
No, ale ok. 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|