![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam taki mały problem z grą. Nie wiem dlaczego, ale wszyscy simowie mają u mnie możliwość teleportacji. Wnioskuję, że to jakiś kod lub hack, bo zamiast "teleportuj się" jest to samo po angielsku. Nie przeszkadzałaby mi ta opcja, ale niestety zwierzęta i małe dzieci również mają tę opcję, ale nie mają opcji "podejdź tu". Czy wie ktoś jak to cóś usunąć bądź jak odwołać ten kod?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
To prawdopodobnie zasługa Insimenatora (czy jakoś tak) - wywal go z downloads, jak nie chcesz teleportacji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kurcze, sam InSiminator jest niezły :/
No ale dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
|
![]()
Ale wiesz - przypomniało mi się że Insim ma trzy wersje Destination, sim i object.
Prawdopodobnie masz wersję DEST i jak klikasz na ziemię to pokazują się różne opcje. Możesz podmienić na sim (wtedy będziesz te opcje miała klikając na sima) lub na Object - to różne obiekty Insima pojawią się w trybie kupowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh, mam dokładnie ten sam problem :/ (i właściwie tylko u małych dzieci)
Też myślałam, żeby InSimen`a wywalić, tylko że sęk w tym, że wcześniej nie powodował takich błędów. A co do posiadanej wersji, również nie jestem pewna : | |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niegłupi pomysł, ten za zmianą wersji. Zaraz to zrobię. Tymczasem mam włączoną grę bez InSim. Ale jest jeszcze jedna wkurzająca rzecz: kiedy klikam na skrzynkę na listy mam masę różnych opcji po angielsku i nie są one z InSim. oraz nie mam włączonego tego kodu na ukryte opcje. Wiecie może skąd to?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
może BoolProp...?
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ma on jakąś nazwę? Jak mogę go znaleźć, żeby go wywalić? Dodatków z neta mam jakieś 4 giga, a tylko InSim. świecił mi się, że zmienia opcje gry.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o "boolPropa...", to dodatkowe opcje na skrzynce pocztowej pojawiają się tylko wtedy, kiedy klikamy na nią myszką z wciśniętym shiftem... Więc tak jak mówiła Bjork - to pewnie przez jakiś inny hack. Niestety jego nazwy nie znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|