![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Uwaga!Ogromna ilość zdjęć! Jest to już 10 dom! Jak to szybko minęło ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkanie rodziny Kat: Rodzina Kat składa się z 3 osób: Nadii - mamy, Karola - tatę i syna Oliwiera W ich ogródku znajduje się sauna. Czynsz-522$ Jedno zdjęcie mi się zgubiło ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mieszkanie rodziny Świrek
Rodzina świrek składa się z małżeństwa emerytów: Zofii i Anastazego. W ich ogrodzie znajduje się plac zabaw Czynsz-522$ ![]() Plac Zabaw: ![]() ![]() Garaż: ![]() ![]() Przedpokój: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Tutaj widzimy naszych emerytów: ![]() Kuchnia+jadalnia: ![]() ![]() ![]() Przedpokój na górze: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Łazienka I: ![]() ![]() ![]() Gabinet: ![]() ![]() ![]() Łazienka II: ![]() ![]() ![]() Przepraszam modów i adminów, że piszę 2 posty pod rząd, ale 3 mieszknie nie zmieściło mi się(za dużo zdjęć) |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Super !! bryła mi sie tak średnio podoba
ale za to to przepiękne wnętrza wszystko nadrabiają Jak widać i z maxisa można ładne mieszkanie wybudować ![]() Najbardziej podoba mi sie mieszkanie rodziny Kat a najmniej mieszkanie rodziny limot to nie moje kolory ta czerń :/ 9/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła jest porażką.
![]() Wnętrza bardzo ładne, szczególnie podoba mi się mieszkanie Świrków.
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne
![]() Podziwiam za wstawienia tylu zdjęć,ja już bym w połowie dostała kaca :] 10/10 |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki, ja sam się dziwie, jak mi się chciało robić te zdjęcia i potem wstawić je na forum
![]() A wiecie, że jest ich 86 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W przeciwieństwie do przedmówców będę bardzo surowy. Bryła to kompletna porażka. Naładowałeś niepotrzebnie tyle okien, zamiast poprawić wygląd wszystko szpecą, zarówno na zewnątrz jak i w wewnątrz budynków. W pierwszym garażu naładowałeś tyle otworów wentylacyjnych, że głowa mała. w zupełności starczyłyby dwa. To samo muszę powiedzieć o rurach. Nawciskane obok siebie, psują wygląd całego garażu. Do przedpokoju, nie mam większych zastrzeżeń, no może pustka jaką pokazałeś na jego drugim zdjęciu. Salon prezentuje się nawet ładnie, jednak tu mam zastrzeżenia do zdjęć. Nigdy nie fotografuj jednego przedmiotu ( w tym wypadku telewizora), staraj się ując przy tym kanapę i inne rzeczy występujące w pokoju. Co do kuchni, strasznie nie podoba mi się to, że umeblowanie w żaden sposób nie współgra z kolorem ścian i podłogi. Jeśli już chcesz zrobić taką różnicę kolorów, staraj się znaleźć tapetę w której występują ozdoby współgrające z umeblowaniem. Kolejny przedpokój prezentuje się nie najlepiej. Niby wszystko jest ok, ale ilość okien i ich kolor psują cały efekt i tu moja rada: Nigdy nie zastanawiaj meblem okna. Sypialnia wyszła ci naprawdę nieźle, tylko obraz odstaje od reszty pokoju. Łazienka jest dobra. Tylko nie wiem czemu brakuje jej tego czegoś. Sypialnia Oliwiera naprawdę mi się spodobała, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Łazienka wyszła ci bardzo dobrze, jedynie proszę cię wywal tą ogromną płaskorzeźbę i zastąp ją jakimś mniejszym obrazem. W następnym domu okna kompletnie nie pasują do wystroju wnętrz. W garażu znowu nawaliłeś ogromną ilość rur, a o lampach już nie wspominając. W przedpokoju wszystko współgra, tylko drzwi wejściowe szpecą go swoim kolorem. do reszty pomieszczeń nie mam zastrzeżeń, jedynie jak już wcześniej pisałem okna psują wszystko. Ostatni dom chyba najbardziej mi się spodobał. Tylko ilość lamp w garażu nie pozwala mi go ocenić wysoko. Ogółem: 5/10 Ale się rozpisałem. Ostatnio edytowane przez Oskikop : 22.02.2009 - 19:04 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bryła mi się nie podoba. Najładniejsze mieszkanie ma rodzina Świrków. Reszta mieszkań mi się nie podoba. Bryła: 4/10, Świrki: 8/10, reszta: 4/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła średnia, plac zabaw mi sie podoba
![]() najładniejsze mieszkanko ma rodzina świrków ![]() ocena:8/10 Pozdr.
#10 |
|
![]()
Kuchnia!!
Te kafelki w dwóch pierwszych domach strasznie wyglądają A reszta fajna ;] Jakoś nie mam się do czego przyczepić więc daje 10 ;] |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|