![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie!
Dziś zapraszam do obejrzenia mojej drugiej prezentacji na tym forum. Zdjęć jest znów 80 wiec może troszkę potrwać zanim się wszystkie otworzą. Życzę miłego oglądania i zapraszam… "Biała Róża" _____________________________________________ Dziękuje wszystkim którzy wytrwali do końca prezentacji. Wybacznie że zdjecia nocą robione są w trybie budowania, jednak nie mogłem inaczej "doczekać" nocy. Proszę o opinie, komentarze złe i dobre. Od ostatniej prezentacji pracuje nad innym projektem, dużo większym, ten dom zbudowałem tak z czystej przyjemności ![]() ![]() Zapraszam do komentowania! Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:28 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
oOo.. naprawde ślicznie .. bardzo mi sie podoba ^^
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom super, bardzo mi przypadła do gustu sypialnia, reszta pomieszczeń też niczego sobie. W ogrodzie się zakochałem no normalnie śliczny. Więcej pisać nie będę bo wszystko tu mi się podoba, bez wyjątku. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To jest świetne! nie mam żadnego powodu żeby się do czegoś przyczepić! To jest piękne podoba mi się kuchnia, ale najbardziej jadalnia
Ocena 10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogólnie uroczy^^
W jasnych, pastelowych kolorach Przyjemnie się oglądało^^ są małe pomyłki ;p np. te czerwonawe schody wgl nie pasują i ta kopuła/altanka czy coś tam jest jakaś taka nijaka xddd przesłałam na GG link do tej strony i koleżanka napisała " i to robią Polacy" i " jest 1000000000 razy lepsza od amerykańców" co ona ma z tymi amerykanami!!! to jacyś bogowie dla niej??? ale cóż... Śliczny ten dom^^ |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No niczego sobie ten domek, w moim ulubionym klimacie.
Bryła ciekawa ,ogród też jest ładny ,może niektórych drzew za dużo, trochę mi przeszkadzają dwie fontanny i chyba za dużo kamieni , ale to moje "widzimisie". A co do wystroju to piękne i bardzo dobrze podobierane meble jak i dekoracje oraz tapety i kolorystyka wnętrza pomieszczeń. Domek jest ładny. Ocena 10/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witaj!
Bardzo podoba mi się Twój domek.Ciekawa kolorystyka,ładne meble tworzą fajny nastrój.Urzekł mnie salon, tylko moim zdaniem ładniej prezentowałby się biały fortepian.Warto poczekać do zmierzchu,bo rzeczywiście ogród wygląda magicznie... Krótko mówiąc...śliczny ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bryła super..ogród tez..tylko troche za duzo drzew
![]() w srodku bardzo ładnie umeblowane tylko te schody czerwone nie pasuja mi do wystroju..tak samo jak w sypialni ten fotel brazowy...wszystko jets w pastelowcy prawie bialych kolorach i to tam nie pasuje. ogólnie wszystko pieknie ladnie. ocena:9/10 Pozdrawiam ![]()
#9 |
|
![]()
o jezus , ile zdjec
dom piekny az odechcialo mi sie swojego wstawiac 10/10
#10 |
|
![]()
No to jest po prostu cudo. Śliczny i nie ma czego się czepić.
10/10
|
|