![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Aya - kolorowo, ale nie pstrokato
![]() Bryła prosta, ale jednak jakiś dach na niej by się przydał, to by ją urozmaiciło. Albo chociaż, jakbyś postawiła jakieś półścianki, by urozmaicić ten dach... Ale ogólnie wrażenie po obejrzeniu domku - przyjemne ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
WoW! Świetny domek! tym bardziej że pierwszy! Jedyne co mi się nie podoba to łazienka
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
No, no jestem pod wrażeniem
![]() ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 17
|
![]()
No, no Ayo de Chat krytykować było miło - teraz ty wpadniesz pod młotek. Jak można było robić tak wspaniałe zdjęcia z czerwoną ramką pauzy, która wszystko psuje, nie podoba mi się różowa ściana w przedpokoju, wszystkie pomieszczenia są kolorowe biuro zrobiłaś smutne, w sypialni myślałem, że umrę od tego oświetlonego przez lampę różowego lustra - nie pasuje to tam, tak wesoło w środku, a na zewnątrz użyłaś tej samej marmurowej znaczy kamiennej okleiny ścian co ja ( sama mnie za nią skrytykowałaś, że smutna) jest za smutna, ogród taki jakiś naćkany. Ogółem ocena: 7/10.
#15 |
Guest
|
![]()
Dziurawiec, mogę jeden Twój argument z miejsca zniszczyć - ja nie wrzuciłam tej kamiennej okleiny na cały dom
![]() I "Aja" odmienia się "Aju" ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Powiem krótko i nie będę się powtarzała jest bardzo ładnie w środku pomieszczeń , przyjemnie i kolorowo nawet czuć zapach perfum
![]() Za to bryła mi się nie podoba i brak dachu całkiem popsuł efekt jaki jest w wewnątrz domku! Ocena tylko za wnętrze 9.5/10 bryła słabo 2/10 |
![]() |
#17 |
|
![]()
Bardzo kolorowo i przyjemnie.
Pomieszczenia 10/10 Ogród i Bryła 5/10 musisz nad tym popracować ale reszta jest jak najbardziej w porządku ![]()
#18 |
|
![]()
Ten domek jest śliczny! Bardzo ładne, dobrze dobrane kolory. W tym domku panuje bardzo miła, przytulna atmosfera.
9/10 :] |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ustaw sobie 'wyższą jakość detali' czy jak tam
![]() Bryła średnia, ale też nie najgorsza. Wnęrze bardziej mi się podoba. Kolorowe i radosne- czyli w moim guście. Najlepsza łazienka ![]() 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Ogólnie to domek mi się podoba. Bardzo ładna jest łazienka i ten ananas w donicy na pierwszym zdjęciu, tylko szkoda, że jest schowany za tą szafą...
MOja ocena to 8,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|