![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy dom na forum. Z góry zaznaczam, że jestem po prostu beznadziejna w robieniu ogrodów więc prosze o wyrozumiałość
![]() ![]() ![]() i jak Wam się podobało? ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:28 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak ogólnie nawet ładny projekt .
Podoba mi się łazienka poza kibelkiem stoi w złym miejscy( w oknie)?! Gabinet też jest dosyć ładny. ocena 7,5/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród niebrzydki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam dla Ciebie radę, Włączaj światło!
Domek jest bardzo ładny jak na pierwszy, Dobrze dobierasz kolory itp. A ten ogródek jest naprawdę ładny ![]() 7,9/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Fakt, ogród nie wyszedł :/
A wnętrze średnie. Nie mam co prawda zastrzeżeń do kolorystyki- dobrze sobie z nią poradziłaś (chociaż te białe pasiaste fotele w salonie rażąco nie pasują). Brakuje mi roślin w tym domu... W każdym razie, jak na początek nie jest źle ![]() 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No taa ogród jest okropny mogłaś dać kwiaty w równym rządku, jakieś inne pokrycie terenu parę drzew i od razu lepiej by to wyglądało. Ocena: 2/10. Bryła Też do cudów świata nie należy, wygląda jak kloc, zero urozmaiceń. Ocena: 2/10. Sypialnia łóżko mi się nie podoba, kolory ujdą. Kuchnia ładna, nie podoba mi się tylko to że wszędzie na ścianach jest cegła. w salonie nie podoba mi usytuowanie telewizora i fakt że nie ma żadnego stolika do kawy. Gabinet jest bardzo pusty, biała podłoga odpada. Łazienka też bardzo pusta. Nie podoba mi się fakt że zrobiona jest z jednego setu mebli. Podsumowując dom bardzo przeciętny. Kwiatów w nim jak na lekarstwo. Wszędzie jest pustka. Ocena: 6/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mi się tam bardzo podoba.! Chętnie bym ściągnęła.
9/10
#8 |
Guest
|
![]()
dziękuję i za dobre opinie i za krytykę, mam nadzieję, że mój następny dom będzie już o wiele lepszy !!
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Domek całkiem całkiem
![]() Ogród mi się nie podoba :/ Bryła prosta ale mi pasuje ![]() Wnętrza ładne Ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Rozwalił mnie ten idealnie symetryczny ogródek
![]() ![]() Ale od początku: Bryła to również symetryczny kloc z niewyważonym dachem i ogólnie brakiem jakiejkolwiek większej ingenrecji w jej dopracowanie. Na odwal i osikaj to piesa ![]() We wnętrzu dodatki z neta, wszystko ładnie pięknie, ale nudno.... No i ten rozkład pomieszczeń....szczególnie nie fortunny. Ocenka: 6/10 Pozdrawiam!
|
|