![]() |
#31 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje bardzo ![]() Nie wiedziałem ze mam moc czarowania, ale dziękuje ![]() |
|||
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oh zbytnio nie mam co oceniać bo wszystko jest idealne!
Jestem pod wrażeniem.Wszystko wypracowane do każdego nawet najmniejszego szczególiku.Prezentacja robi wrażenie i cały dom jest przecudowny.Stawiam bez najmniejszego namyślenia 10/10 i gratuluje zacięcia budowniczego ![]()
#33 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za bardzo wysoką ocenę
![]() W przygotowaniu jest kolejny projekt, i możliwe ze zostanie pokazany już za kilka dni ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Front ładnie acz dodałbym po jednym segmencie barierki z obu stron schodków a je same zaokrąglił po bokach
![]() W hallu tylko buty obok wieszaka mi nie pasują. Może dałbym nieco bardziej zdobione lustro ![]() Łazienka ładna ale te gazetki by u mnie nie przeszły ![]() Kuchnia też bez zastrzeżeń. Salon bardzo mi się podoba choć mam wrażenie że za dużo jest tych wiszących kwiatków ![]() Sypialnia i łazienka są chłodne - podobają mi się ![]() Gabinet bardzo fajny. Ogród jest niestety zbyt zarośnięty jak na moje standardy ![]() Ale alejka pomiędzy drzewami wyszła Ci ślicznie ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
O dziękuje bardzo za ocene
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Od razu wiedziałam, że się na tym znasz :o Dom jest piękny, ale co robią czasopisma na podłodze w wc? xD Nie podoba mi się też pokrycie ścian na zewnątrz, ale bryła piękna. 10/10
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|