![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Po pochlebnych ocenach pierwszego domu postanowiłam wstawić drugi. Dom zamieszkuje młode małżeństwo. Oto one:
No to tyle mam nadzieje, ze sie podoba. Czekam na opinie w komentarzach ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:38 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hej! No to tak: z zewnątrz, pierwsze wrażenie, to nawet mi się spodobało. Robisz bardzo ładne wejścia.
![]() ![]() ![]() Ogólnie bardzo mi się podoba wykonanie wnętrz. Jestem pod wrażeniem i czekam na kolejne piękne domki. 10/10 Pozdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzięki ci a$$iulka23 ( moja najlepsza szkolna psiapsióło)
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początek powiem tylko, że łagodny nie będę.
1. Bryła. Tyle już razy było mówione o dachach, a ludzie dalej swoje. Jest za wysoki i to zdecydowanie. Sama bryła to brzydki klocek w brzydkim kolorze. 2. Salon. Meble i kolory dobrane odpowiednio. Ale zupełnie nie rozumiem ustawienia kanap. Czyli jeśli przyjdę tu w gości to mam do wyboru patrzec się w kominek lub w miskę z owocami, tak? 3. Kuchnia. Nowoczesne szafki, brzydkie krzesła i babcijne zasłonki. Całkowite poplątanie stylów. 4. Pokój dziecinny. Wszystko jest w jednym kolorze. A to nie wychodzi na dobre. Czasem warto pobawic się kolorami, pamiętaj o tym. 5. Sypialnia. To samo. Wszystko niebieskie. 6. Łazienka. Jedyne pomieszczenie, które jest dla mnie do przyjęcia. 7. Ogród. Zupełnie nie rozumiem po co w stawiku jest tyle fontan, fontanien, fontaniów (nie wiem jak to się odmienia). Przykro mi, 2/10
#5 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze do ogrodu dałam tyle fontan, ponieważ chciałam uzyskać taki efekt. A co do kolorów czy ustawienia mebli i dachu to każdy ma inny gust i inaczej sobie niektóre rzeczy widzi. Trochę jest mi przykro, bo się starałam, ale cóż nie każdy domek musi mieć dobre oceny. Jakoś się z tym pogodzę
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Achh... kolejny paskudnie wysoki dach. Jeszcze trochę i mi oczy wypali.
Popracuj DUŻO nad budowaniem dachów, oraz konstrukcją brył, bo ta jest przeraźliwie kwadratowa. Rozumiem, że te fontanny to tak celowo, ale wierz, albo nie, ładnie to to nie wygląda. Najlepiej wyszedł Ci jeszcze salon i sypialnia. W miarę znośne, niezłe połączenie kolorów. Widzę , że w kuchni też się starałaś, ale pomieszałaś całkowicie style i jest tak strasznie 'surowo' i nie mogę pojąc , na czym się ten stół trzyma ... Czyżby wynaleźli już lewitujące stoły, a ja nic o tym nie wiem ? ![]() ![]() Tak więc ocena końcowa to 3/10
#7 |
|
![]()
Też zbytnio łagodny nie będę
![]() Dom nie najgorszy, ale widać, że budowanie idzie Ci co raz to lepiej ![]() Ale popracuj nad robieniem zdjęć ![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie rób zdjęć z góry, bo tak brzydko wygląda - podpatrz domy innych.
Pamiętaj o suficie.
#9 |
|
![]()
Brzydki dach, brzydki cegły, źle posuatwiane sofy
Poczekam na następny projekt ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Avenly poduszki nie są w wannie tylko na takiej sofie, ale to tylko tak nawiasem
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|