![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oblivion - Dziękuje ;*
W ogóle ciesze się, ze prezentacja się podoba ^^ Moze ktoś jeszcze?
![]() |
#722 |
|
![]()
Piękne simy , zakochałam się xd 100/10
#723 |
Guest
|
![]()
Pierre - tosz to czysty Lestat! cudowny! może tak do pobrania?:<
|
![]() |
#724 |
|
![]()
Ale groźne mi się zrobiło
![]() Masz talent! 10/10 |
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]()
na Twoje prace zwróciłam szczególną uwagę, gdy pokazałaś swoje pierwsze wampirki :>
czyli od Jaspera. Wtedy jeszcze nie byłam połapana w Twilight, ale po obejrzeniu filmu skapowałam się (skapłam?) kto to ![]() ![]() Natomiast Yasmin - ślicznotka w każdym calu, lecz wydaje mi się, że ma za duże usta. Aczkolwiek to nie zmienia faktu, że Twoje prezentacje zwalają ^^ A Enver.... ![]() ![]() Rena ma zabójcze oczy. Takich jeszcze nie widziałam ![]() Oliver jest megaaa *___* te ciemne sińce pod oczami mocno kontrastujące z bladością cery. Mega prezentacja ![]() ![]() Rose - kocham ten skin *__* i inne też ![]() Emilie - jest bardzo podobna do Reny. Mało komu tak pasują rude włosy :> o jaa Cieee a Envcio w ludzkiej wersji ![]() Catherine - ma wysokie czoło, a te włosy tylko to podkreślają :> ale to nie zmienia faktu, że jej spojrzenie przyciąga ^^ Claire i jej szpagat mnie rozwalil xD ale przez eyeliner wygląda, jakby miała kurze łapki. Tak trochę staro.. Katia jest mega ![]() Marietta - prawdziwa seniorita! Prezentacja jest naprawdę udana, a twarz jest idealna *,* i jest naprawdę realistyczna! Celia - ta bladość... mrr ^^ naprawdę, nie wiem, jak Ty to robisz, że takie simki dajesz ładne :< śliczna prezentacja, a Celia sama w sobie mnie przyciąga. Może to przez magnetyzujący wzrok? :> A pierre... blondynkaa ^^ <musiała to napisać> żeby nie było, do tego koloru włosów nic nie mam! <chowa ciemnobrązowe pukle> w ogóle spadaj :< za śliczne prezentacje robisz, ja już cała uhahana, że znalazłam skrzyneczkę z pozami, a tu haczyk, że gra mi nie chodzi ![]() genialny jest. I powrót do wampirków ^^ jednym słowem: jesteścudownaPamela ![]() ![]() <słodzii>
#726 |
|
![]()
niepokorna - Dziękuje za wyczerpujący komentarz ;*
Co do moich pierwszych wampirków, robiłam je jeszcze przed Jasperem ;> Dalej jest jeszcze moja para Belli i Edwarda, a przed nimi jeszcze parę wampirów. Btw, też mam ciemnobrązowe włosy <przybij> XD
#727 |
|
![]()
ua, wiedziałam, że dupa jestem
![]() <przybija>
#728 |
Reputacja: 11
|
![]()
Prezentacja jak zwykle z górnej półki, sim świetnie zrobiony. Te jasne włosy nawet mu pasują, wygląda niby łagodnie ale pozory mylą.
|
![]() |
![]() |
#729 |
|
![]()
Tusia, Aya, Jin - Dziękuje ;* (zapomniałam wczesniej napisać)
figa - tobie też dziękuje ;* Ale może ktoś jeszcze sie skusi zanim dam kolejne simy..? ;>
#730 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
O to może ja? Simy fantastyczne... Tylko tyle mogę powiedzieć, bo odjęło mi mowę po tym co zobaczyłam.
Dla ciebie 10/10 to już za mało... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|