![]() |
#171 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#172 |
|
![]()
To "Kuchnia Koperkowa" w Dolinie Niezbędnej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
a ja słyszałam że gdy się świeci jakieś dane hobby to mój sim jest do tego stworzony a u mijej się nic nie świeci ;/ czemu? <--to po pierwsze.
dałam mojej simce hobby muzyka i taniec.Ma 3 punkty i teraz do niej ma przychodzić jakieś czasopismo.jak ono wygląda?czy to jest dodatkowa gazetka?bo jak tak to ona do mnie nie przychodzi.telefon o tym dostałam w simowy piątek że bedzie ta gazetka co tydzien czykli przyniosą mi ją w simową sobote czy następny piątek? ![]() i jeszcze jedno.kiedy moja simka będzie należeć do klubu hobbystycznego? |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
1. Aby sim "świecił" musisz miec rozwinięte hobby na maxa.
2. Gazetka? Taka jak zwykła, tylko kolorowa. Co do piątku a soboty to wydaje mi się, że w piątek ![]() 3. Dosatnie zaproszenie, bodajże jeśli będzie miała połowę punktów w hobby
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
1. Najpierw trzeba wypróbowac pare hobby żeby PASEK HOBBY zaświecił ,bo nie ty wybierasz tylko losowo
3. Chyba około 7 pkt. chociaż moge sie mylic ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
Cześć jestem nowym na forum
Posiadam The Sims 2 Double Deluxe gdzie jest tylko NŻ i akcesoria Impreza Czy dodatek Czas Wolny będzie współpracował z The Sims 2 Double Deluxe czy nie? Założyłbym nowy temat ale nie mam uprawnień. Czekam na odpowiedź |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Tak, będzie.
![]() Tematu nowego i tak nie musiałbyś zakładać, i tak przy okazji - fajny nick ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
A czy ktoś wymieni mi....jakie simy mają odruchy(czy coś)
Np. Sim który jest muzykiem gwiżdże ....tak??...prosze o wszystkie i w jakiej chwili one się pojawiają |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
muzyka i taniec - sim układa nogi jak w balecie
kulinaria - głaszcze się po brzuchu a nad głową ma chmurkę z jedzeniem gry - łapie się za nadgarstek i go "nastawia" ;p sztuka - układa dłonie w "obiektyw" aparatu film i literatura - sim idąc albo stojąc przegląda książkę reszty nie znam,a te odruchy pojawiają się spontanicznie,ale najczęściej jak sim stoi i nic nie robi,a ma włączoną wolną wolę (nie wiem czy przy wyłączonej też tak jest) |
![]() |
![]() |
#180 |
Reputacja: 17
|
![]()
Jeśli jego hobby to fitness, to wtedy sim, gdy nic nie robi łapie się za nogę w okolicach kostki i naciąga nogę.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|