Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2009, 05:02   #1
anka50925
Guest

ThumbsUp Trzeci domek by anka50925 [BRAK ZDJĘĆ]

Siemka! To jest już mój trzeci domek na tym forum. Bardzo się starałam, a szczególnie nad zdjęciami. Co tu dużo mówić zapraszam do oglądania . Aha, jeszcze dopowiem, że to miał być domek troszkę w wiejsko - nowoczesnym stylu.

Dzięki za obejrzenie domku, zapraszam do komentowania.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:38

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2009, 06:04   #2
pisaqeczka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Trzeci domek by anka50925

Podłoga w salonie, kuchni i pokoju nastolatki woła o pomstę do nieba...
Dom ogolnie prezetuje się całkiem dobrze, może bez rewelacji, ale dobrze.
stare 23.03.2009, 06:45   #3
Milou
Guest

Hejo! To tak.
Z zewnątrz: podoba mi się to wejście z poddaszem i kolumnami, fajnie to wygląda. Bryły się nie czepiam, ale wygląda nawet ładnie.
Wewnątrz: podobają mi się większość wnętrz, ale salon, troche ten kolor ściany i podłogi, jakiś taki..nie wiem jak określić i w pokoju nastolatki to pościel łóżka chyba nie pasuje. Ale pozostałe wnętrza: przedpokój, sypialnia i łazienka są bardzo spox. Czekam na kolejny domek, a ocenka 9,99/10
Pozdr.

stare 23.03.2009, 06:47   #4
anka50925
Guest

dzięki wielkie za ocenki . .

stare 23.03.2009, 07:20   #5
dżin.

Bryła, jak najbardziej podoba mi się
I ogródek też, taki schludny i mały
Ale pomieszczenia to totalna klapa
7/10
dżin. jest offline  
stare 23.03.2009, 08:13   #6
seattle

Powiem tak, jest dobrze dopóki nie dojdzie się do zdjęc wewnątrz. Powiem wprost, nie jest wiejsko, ani tym bardziej nowocześnie. Jest okropnie. Nie wiem skąd wzięłaś takie podłogi. Są wstrętne, że klękajcie narody. Wolę nie opisywac każdego pomieszczenia osobno, dla bezpieczeństwa (głównie swojego)

Wstrętnie, 2/10

Ze skołatanymi nerwami, Czekoladowy.pl, Boston Maseczjustets
stare 23.03.2009, 10:35   #7
SeLenA9
Guest

Smile Odp: Trzeci domek by anka50925

Noo Nawet jest O.K
Chodź wole nowe dodatki. aa Nie te z maxisa
ale 10/8

stare 23.03.2009, 14:00   #8
anka50925
Guest

Dzięki wielkie za komentarze choć niektóre nie są miłe . Najważniejsze, że domek mnie sie podoba xD.

stare 23.03.2009, 14:28   #9
bazik
Guest

Puuuusto!!! Podłogi są rzeczywiście potworne, a domek taki siaki. Nie dobrałaś mebli do czegokolwiek. Pomieszanie z poplątaniem! Może się nie znam, ale nie jest to ani nowoczesny ani wiejski styl. I nie mówcie, że: ,,Maxis to nuda- ściągnij coś z netu"- z maxisowych mebli można zrobic cuda- wystarczy chciec.

stare 23.03.2009, 14:36   #10
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

To może ja wyręczę Czekoladowego ;] (aczkolwiek z tego co przeczytasz wywnioskujesz to samo, ewentualnie jakieś nowości)
Zdjęcia: jeszcze niech będą większe i będzie git.
Bryła i otoczenie: ustawienie ścian jest straszne. Weź spojrzyj na dach... Wygląda to co najmniej STRASZNIE to wygląda. Aczkolwiek fajne jest to zadaszenie- tak jakoś mi się z wsią kojarzy. Działka za duża więc źle ją zagospodarowałaś. Z przodu pusto, te drzewa z tyłu sprawiają wrażenie sztuczności. Nie wiem czy na co dzień masz okazję widywać takie domki jednorodzinne, ale rabatki, sady, altanki, grille, piaskownice, zjeżdżalnie, huśtawki itd. są zazwyczaj Z TYŁU domu.
Przedpokój: ściana z oknami i ściana równoległa do niej zostały chyba przez Ciebie pominięte w wieszaniu obrazów, ustawianiu dekoracji itd. Pomarańczowa podłoga nie pasuje, a tapetę również bym zmieniła.
Salon: TRA-GE-DIA!!!Tapeta, podłoga, meble i ich ustawienie, niezagospodarowane miejsce, kwiatki w beczkach... Aaaaa!
Kuchnia: większość krytykuje Maxisa, że ma niefajne tapety, podłogi, meble itd. Nie we wszystkich przypadkach mają rację, ale Ty wybrałaś tapetę i podłogę, które z powodzeniem można by nazwać niefajnymi. I ten dywan... <jeden, dwa, trzy... dziesięć> Obraz tam nie pasuje (przynajmniej nie ten). Ale chwała Panu, że chociażby meble są pod kolor.
Łazienka: wiocha?! I od kiedy prysznice się tak stawia?
Sypialnia nr 1: wiocha pt. 2. Jak nie masz OŻ staraj się tego nie pokazywać; jak masz, pochwal się jakie sufity potrafisz zrobić! Byleby te zdjęcia tak nie wyglądały... A w pokoju jakoś pusto. Te iście NOWOCZESNE stoliki tam w ogóle nie pasują.
Sypialnia nr 2: no litości! Powtarza się moje pierwsze zdanie na temat kuchni. Czekoladowy dobrze to określił: WSTRĘTNE. Czemu pośród tylu fajnych ścian i podłóg Ty wybrałaś najbrzydsze? :/ Meble w miarę OK.
Jeszcze do ogółu pomieszczeń powiem tyle, że są za duże.
I pytanie do Ciebie, Anko:
chciałabyś mieszkać w takim domu?
3/10

I następnym razem radzę NIE MIESZAĆ stylów.

Ostatnio edytowane przez Liv : 23.03.2009 - 14:39
Liv jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania