![]() |
#341 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Różną
![]() W razie co na modthesims2.com jest taki hack, że możesz nauczyć się teleportacji od każdego sima, który posiadł tę zdolność (zaoszczędza to czasu na czekanie aż pojawi się ninja ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
ja musiałam sie meczyc przez caly dzien zanim moj sim ( a wlasciwie simka ) nauczyl sie tej teleportacji jak podalam zla odpowiedziec temu ninji to za azdym razem jak go spotykalam to znikal...
|
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie dość skomplikowane pytanie, ale błagam o pomoc.
Moi Simowie byli na wakacjach w swoim Pałacu Kamiennym na wyspie Twikki czy jak jej tam. Wrócili wcześniej przez telefon rezygnując z wakacji, ale zaraz po tym do ich domu przyjechała jeszcze raz taksówka na wakacje, chociaż nie była zamawiana. Jak chcieli do niej wsiąść to im "zabroniłam", ale mimo że nie wsiedli, zaczęła się ładować wakacyjna parcela. Jak się załadowała to był na niej tylko tryb budowy, bo nie było w niej moich Simów. Tylko okazało się, że nie da się wejść do normalnego domu, bo tam pojawia się, że są w Pałacu Kamiennym - a tam ich też nie ma! Próbowałam już wszystkiego, nie da się nic zrobić, jeśli ktoś ma jakieś pomysły albo kody do przenoszenia rodzin, to niech pomoże, proszę! |
![]() |
![]() |
#345 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przed tym jak przyjechała ta taksówka, to miałaś wyłączoną wolną wolę Simów?
A jak nie, to może korzystałaś z hacków, dodatków z neta, boolpropa? Spróbuj odinstalować grę(robiąc kopię zapasową) i zainstalować ponownie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Miałam włączoną wolną wolę i nie korzystałam z hacków. Spróbuję z tą reinstalką, ale chciałam tego uniknąć :/
Wszystko wskazuje na to, że moim Simom rozbił się samolot podczas lotu na wyspę... Prawie jak "Lost". |
![]() |
![]() |
#347 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Mi pomogło zaproszenie przez inną rodzinę do wspólnego mieszkania. I jakoś się dało uratować tą rodzinę, która się "zagubiła" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Siemka mam pytanie bo zdobyłem maszyne odmładzającą i gdy chce moim simem wypic ten eliksir to podchodzi do tego i takie cos mi sie pojawia: http://www.iv.pl/images/h48gej2q4fpgfxu4758.jpg i pozniej odchodzi od maszyny. Prosze napisać mi na gg o co chodzi 9615666
|
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]()
Może jest za mało miejsca wokół maszyny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Albo źle ją postawiłeś?
A może wyprowadź rodzinę z domu.. [?]
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 04.04.2009 - 10:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|