![]() |
#143 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czasem mam sentyment, ale jak ich jest już za dużo to tak. Najczęściej pożarem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Ja zabijam simy gdy moje dziecko jest dorosłe a staruszkom jeszcze pare dni zostało,wtedy boolpropem ich katrupie
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Jak mam zły humor to simów zabijam boolpropem...;-)
|
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Tak jak napisała helena. Nie ta część
![]() Oczywiście że zabijałam simy i nadal to robię. O ile gram w jedynkę. Wiadomo, gra się, potem się nudzi, przychodzi inny pomysł a miejsca brak... ![]() Najczęściej był to pożar, aczkolwiek kiedy chciałam ich trochę pomęczyć... zabudowa i śmierć głodowa...hmmm... bezlitosne? Tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
W życiu nie zabiłam ani jednego Sima
![]() Raz tylko Henryk Ćwir sam się u mnie podpalił kuchenką, bo nie umiał gotować, no to wyłączyłam grę bez zapisywania, jak się tak skurczył do połowy, a później uważałam, żeby wszyscy umieli gotować zanim się do gotowania zabiorą... I raz przyszła kostucha po kota, któremu zapomniałam napełnić miskę z żarciem, no to też grę wyłączyłam. Choć przyznaję, że czytając Wasze opowieści (tu się pochwalę, że przeczytałam calusieńki temat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Ja robię czaaami simów opdobnych do osób ze szkoly lub na ogół których nie ubię (Doda hehehe.) I robię im ś mierć głodową. Tzn Zamykam icgh w czterech ścianach bez niczego Zero okien, zadnej podłogi, żadnych obiektów 3x3 xD Czekaqm aż sobie zdechną, albo jestem chamski i ich podpalam
|
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak jak przedmowca [lektura slownika paradoksalnie przyczynila sie do rozwiniecia mojego i tak bujnego slownictwa, bwahaha xdd] zamykalam w 4 scianach i czekalam, az umrzexdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |