|  11.04.2009, 14:42 | #2 | 
| Zarejestrowany: 14.01.2009 Płeć: MężczyznaPostów: 725 Reputacja: 10 |  Odp: Jak zuploadować simów? 

Jak wchodzisz i masz zakładkę "twórz simów" to potem masz "spakuj sima do pliku" i wybierasz po prostu którego.

__________________ Individualism against Religion | 
|   |   | 
|  11.04.2009, 16:09 | #4 | 
| Guest 

|  Odp: Jak zuploadować simów? 

no to potem chyba musi wgrac np. na sendspace i podac link ?
		 | 
|   | 
|  12.04.2009, 09:41 | #5 | 
| Guest 

A ja mam podobne pytanie. Czy da się już całą parcelę z simami zapisać na komputerze żeby po wgraniu dodatku ją przywrócić do gry? Jeżeli się da. To jak to zrobić?
		 | 
|   | 
|  12.04.2009, 11:50 | #7 | 
| Guest 

Ale jak wgram dodatek, np. Nocne życie to usówają się wcześniejsze zapisy gry... To da się już gotową parcelę jakoś zapisać na dysku, a po zainstalowaniu dodatku tylko ją wrzucić do gry? | 
|   | 
|  12.04.2009, 12:16 | #8 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: Jak zuploadować simów? 

Nie. PO dograniu nowego dodatku wszysto pozostaje bez zmian (parcele, rodziny, itd). To dopiero przy odinstalowaniu jakiejś części gry trzeba uważać   | 
|   |   | 
|  12.04.2009, 17:18 | #9 | 
| Guest 

Ale ta rodzinka co ja ją teraz zrobiłam to zostanie? Bo jej nie było tak po zainstalowaniu gry... I takiego oficjalnego dodatku. Bo kiedys mi chyba się usunęło... a teraz kręce serial w grze i nie może mi się usunąć...
		 | 
|   | 
|  12.04.2009, 22:05 | #10 | ||
| Zarejestrowany: 03.11.2006 Skąd: Wrocław Płeć: MężczyznaPostów: 1,738 Reputacja: 20 |  Odp: Jak zuploadować simów? Cytat: 
  Cały folder EA Games w Moich Dokumentach zamienił się na standardowy przy pierwszym uruchomieniu gry. Tak się wkurzyłem wtedy.  Także trzeba z tym uważać.  Cytat: 
  Jedynie simy nie miały np. fryzur lub ciuchów z tego dodatku, który odinstalowałem.   | ||
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |