![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Domek nie taki znów wielki. Parcela 2x2.
Zamieszkany przez Mirkę Sputnik i jej córkę Jowitę. Jakbym o czymś istotnym zapomniała, to wytykajcie. ![]() A, i jest prawie sam "nudny Maxis", mało mam CC, bo gra skandalicznie zwalnia... A więc: Rzut dołu ![]() rzut góry: ![]() Bryła: ![]() ![]() ![]() Wejście: ![]() Duży pokój: ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() łazienka + schody na górę (za małe, żeby zrobić ładne zdjęcia. ale w łazience jest burżujski prysznic z lustrzanymi ścianami XD) ![]() łazienka na górze i przedpokój na górze (sytuacja jak wyżej) ![]() ![]() sypialnia Mirki (czyli mamy. choć w tej chwili Jowita dobrała się do sztalug) ![]() ![]() ![]() sypialnia Jowity ![]() ![]() ![]() wspólny ich balkon ![]() tarasik z tyłu domu i ogród: ![]() ![]() ![]() ufff... sporo jak na pierwszy raz. mam nadzieję, że ten cały html dobrze zadziała... edit: nic nie działa edit2: ale już odkryłam czemu. naprawiam już XD edit3: alleluja. poradziłam sobie. edit4: dobra, właśnie zauważyłam, że powklejałam zdjęcia z trybu budowania. wybaczcie. ale teraz to już idę spać. Ostatnio edytowane przez surczak : 02.05.2009 - 20:57 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|