![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Tak ... przedstawiam Wam już mój (chyba
![]() ![]() ![]() ![]() Bryła ![]() Zbliżenie na pojazdy ![]() ![]() Ogródek Marthy. Jest z zamiłowania ogrodniczką. ![]() I wchodzimy do środka ... ![]() Drzwi i mini korytarzyk ![]() Salon z Marthą przed telewizorem ![]() Ogląda se jakieś krowy xD ![]() Wejście do łazienki ![]() No i malutka łazieneczka (przepraszam że zdjęcie jest zrobione z góry ale nie dało się inaczej) ![]() Wracamy spowrotem do salono-korytarza i widzimy w oddali kuchnię ![]() Kuchnia... ![]() I tu też ![]() Oczywiście połączona z jadalnią ![]() ![]() Przed schodkami dziewczyny urządziły kącik muzyczny ![]() Idziemy na górę ![]() Górny korytarz ![]() Rozchodzimy się do pokoi ![]() Jako pierwszy obejrzymy pokój Marthy, inaczej sypialnię. Zaraz przy wejściu. ![]() Kominek i reszta ![]() Łóżko a obok duże lustro ![]() Teraz obejrzymy pokój nastolatki Emmy. Sprawdźmy czy uczy się na jutrzejszy sprawdzian ... Drzwi i szafa ![]() Część biurowa ![]() Łóżko ... tak jak sądziłam ... Emma leniuchuje ... jak zawsze ![]() ![]() TV ;D ![]() Na koniec rzucimy okiem na drewnianą łazieneczkę ![]() Prysznic i umywalka (nie widać jej zbyt dobrze) ![]() To by było na tyle. Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|