![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Fajnie ze niektorym podoba sie moje fotostory..dzięki..
![]() Delores od.IV - ostatni ![]() przyszedłem do niej, tak jak prosiła.Ale nie wytłumaczyła mi się, strasznie plątała się w słowach i mówiła bez sensu ![]() ale cóż miałem zrobić..wybaczyłem jej..jak mogłem tego nie zrobić kiedy powiedziła mi ,że mnie kocha ![]() ![]() następnego dnia chciałem się z nią spotkać lecz nie odbierała telefonu.W domu także jej nie było...nie odzywała sie przez jakiś miesiac...szukałem jej wszedzie i nic..załamałem sie ![]() aż któregoś dnia zapytałem się jej sąsiadki z naprzeciwka co się z nią stało - no jakto co wyprowadziła się jakiś miesiąc temu - ale dlaczego, gdzie ona teraz jest? - to pan nie wie?Wyszła za mąż za jakiegos przystojniaka...teraz mają miesiąc miodowy...śliczny ten jej mąż, farta ma dziewczyna... - ssssłucham, jak to wyszłaza mąż? (nie wierzyłem, ona nie mogła tego zrobic,przeciez mnie kochała!) - no tak za maż wyszła..a pan to pewnie jej brat?Mówiła ze może jej pan szukać... ![]() nie chciałem tego więcej słuchać..wybiegłem z bloku i zrobiło mi się słabo...widziałem tylko jedno wyjście...nie moge już żyć...nie bez Delores... ![]() zapewniam was ze to co zrobiłem ,zrobiłem z pelna swiadomością...i nie żałuje...wiem ze Delores zabawiła sie moim kosztem,ale ja ją naprawde kochałem...ponad wszystko... (jakby co to przedawkował silny lek ) THE END |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|