Odp: Głosowanie
Uug. - Wiesz, sama używam dodatków z neta, ale z UMIAREM i SMAKIEM. Niestety, wiekszość dodatków, jakie widzę w wielu pracach są bardzo słabej jakości, pozatym są takie 'nawalone' wszędzie, co ogólnie mnie drażni, bo sprawia wrażenie kiczu. Obiekty maxisa są dopracowane, wyglądają realnie, nie lubie laczyc mebli realistycznych i 'plastikowych, tandetnie wygladajach'. Można sobie pozwolić na dodatki z netu, ale jeżeli wyglądają one ładnie i solidnie (polecam holysimoly). Naturalnie nikomu tego nie zabronię, ale widzę, że im wiecej ktos ma dodatków - tym lepiej, co uważam za niesprawiedliwe, i w ogóle nie wiem, skąd się wzięła taka moda. Rozumiem to, że maxisy mogą się robić nudne, ale mamy store, mamy kreatora zmiany stylu, można wyczarować mnóstwo kombinacji. Wydaję mi się, że ten konkurs czasami jest konkursem na 'najwiecej uzytych dodatków', aniżeli 'na najladniejsze domy'.
Chryzantem Złocisty - bardzo dziękuje ze ten komplement xD. Również miałam ochotę wystartować w konkursie, ale naprawdę - nawet z twoją pomocą nie wygrałabym, bo nie urządzam wnętrz zgodnie z forumową modą :]
|