![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
o dzieki za poprawienie, odrazu inaczej sie oglada
![]() no wiec tak: bryla nie jest zla, ale taka kolcowata ;] nie podoba mi sie absolutnie ogrodek, basen psuje caly efekt. i jeszcze ta fontanna, no i ten budyneczek na pierwszym zdjeciu jest fajnym pomyslem (moglas dac wiecej zblizen na niego). samochod przed wejsciem tez nie ciekawie wyglada, ale wiem jaki efekt chcialas uzyskac ![]() w przednosniku zmienilabym te puzzlowata okladzine, dobrze by wygladaly tutaj polyskujace plytki/podloga (taka jak w salonie) kuchnia niesamowita; tak samo jadalnia, ale nie podoba mi sie jej polozenie zaraz po wejsciu do domu (lepiej moim zdaniem wygladal by salon i luk wprowadzajacy do jadalni, potem do kuchni; lub salon-jadalnia-kuchnia ![]() pierwszej rzeczy jakiej przerazilam sie w salonie to ta podloga i totalnie nie pasujaca ciemna szafka przy oknie. i ten kwiat przeslania telewizor. xD fajnie wygladaja sciany. w gabinecie usunelabym ten dywan i sofe, mysle ze lepiej by pasowaly tam dwa fotele i stolik do kawy. tak to mi sie podoba pomysl ustawienia wszystkich potrzebnych rzeczy do rozijania umiejetnosci w jednym miejscu (nie lubie jak jest tak wszytko porozrzucane w domu). i jestem ciekawa co tam stoi, czy to szklane terrarium?? pierwsze widze ![]() lazienka jest swietna, bardzo mi sie podoba. tylko jest troszeczke za waska, usunelabym tez pralke bo sprawia ze pomieszczenie jest jeszcze mniejsze (jezeli masz piwnince to tam postawila; ewentualnie jakies osobne pomieszczenie na nia). po wejsciu na pietro te szafki duze sie od siebie roznia i nie pasuja, dziwnie wyglada ta lawa ustawiona srodku. raczej pozbylabym sie szafek, podsunela stolik pod sciane i powiesila jakis obraz/lampke ![]() w sypialni podoba mi sie to ze jest jasna i duza, tylko komode postawialabym gdzie indziej bo dziwnie wyglada przy nocnej szafce. ![]() ZAKOCHALaM SIE W POKOJU DLA DZIECKA ![]() domek nie jest zly, funkcjonalny i nadaje sie do uzytku. kolory jak dla mnie w sam raz ![]() ![]() moge jeszcze wiedziec jakie masz dodatki i akcesoria?? i przepraszam, ze sie tak rozpisalam XDDD
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|