![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja zazwyczaj gram jedną rodziną. Chyba do momentu, aż osiągnę wszystko co się da. Chociaż nie powiem, czasem mi się nudzi..
Imię i nazwisko sima: Laura Maj-Kamis Wiek: młody dorosły Stan cywilny: mężatka (już ![]() Cechy: pracoholiczka, mol książkowy, przyjacielska, rodzinna, zdolna ogrodniczka Ulubiony kolor: turkusowy Ulubiona muzyka: pop Ulubione danie: naleśniki Historia sima: Stworzyłam Laurę razem z innym simem - Januszem. Od początku wiedziałam, że kiedyś będą małżeńwstwem. Jako iż gram bez kodówz trochę zajeło mi wybudowanie domu, następnie jego umeblowanie.. Ogród pozostawia wiele do życzenia, w domu też trzeba dokupić kilka drobiazgów. Ale.. jaka satysfakcja z gry!!! Dodatkowe wiadomości: Oboje z mężem spełnili pragnienia życiowe i osiągnęli szczyty karier, ona jest Światowej Sławy chirurgiem (wybrałam ten zawód by szybko się dorobić ![]() Gdy tylko dom stał na mocnych fundamentach i było gdzie usiąść, uprać, wyspać się i napić kawy, na świat przyszła ich pierwsza córka: Helenka. Następnie wyskoczył Dominik. Los płata figle.. Gdy córka była nastolatką a syn poszedł do szkoły, urodziła sięDorotka. Zdjęcia: (wyszły jakieś naciągnięte ) Zdjęcie głównej bohaterki: Laury ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|