Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)
Ja zrobiłem Michała Miklaszewskiego który jest przestępcą ma na razie 3 poziom jeden dzień i już awansuje na 4 poziom w pracy wziąłem sobie długi dom w Sunset Valley mam 6 poziom umiejętności Sport 5 poziom umiejętności Gotowanie i Ogrodnictwo 3 poziom Logiki oraz 1 poziom Wędkowania i Majsterkowania później zamierzam adoptować Wiktora(tak dam mu na imię) oraz znajdę sobie dziewczynę może to będzie Blair Wainwright lecz ona jest policjantką więc może się nie udać ale zobaczę inne dziewczyny na razie koncentruje się na pracy i umiejętnościach oraz potrzebach i jego myślach mam bardzo ładnie wystrojony dom z ogródkiem, a w ogródku jest basen szachy 3 leżaki stół z krzesłami oraz sprzęt do sportu oraz ładnie zadbany ogródek, w który skład wchodzą: 3xSałata 1xWinogron 2xJabłoń a mam takie cechy: Kleptoman, Pasożyt, Geniusz, Uwielbia przyrodę oraz coś jeszcze tylko nie pamiętam co. Mam jeszcze pytanie:
Jakie prace są bezstresowe albo prawie bezstresowe? Wiem że sportowa kariera jest bez stresu są jakieś inne?
|