![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć. Dziś miałem wolną chwilę więc postanowiłem ją wykorzystać i wprowadzić mały projekt w życie. Jako, że jestem zwolennikiem nowoczesności, dlatego tym stylem próbowałem tworzyć ten dom.
Dom jest czysty. Z dodatków jest około 4 tapet. Prosiłbym o ocenę jak i o wytyczenie błędów co mógłbym dopracować, a co mogło by być. Abym w przyszłości w następnych projektach, mógł wykorzystać Wasze rady. Pozdrawiam ![]() Widok z zewnątrz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród i oczywiście miejsce odpoczynku po ciężkim dniu w pracy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia. Gabarytami szału nie robi, lecz dla dwojga myślę, że powinna wystarczyć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój / salon przyjmowania gości. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i ostatnie pomieszczenie, to poddasze. Także sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MyDreams : 15.04.2011 - 00:29 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|