![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem jak wy to robicie, ze wasze screeny z gry wygladaja tak, jakby nie byly z simsow
![]() ![]() Dalsze dzieje mojej rodzinki Paterson - Emma <slawna dziennikarka i znana osobistosc w Twinbrook>, jej zonaty juz syn Miguel wraz z Anna i ich coreczka Julia. Po dluzszych namyslach Emma postanowila przejsc na zasluzona emeryture - chciala poswiecic swoje ostatnie dni zycia na pisanie kochanych ksiazek. ![]() Jeden z porankow w rodzinie Paterson - Emma gotuje swoje wysmienite dania, Julia zas odrabia swoja prace domowa pod okiem mamy Anny. ![]() Miguel'owi nie wystarczyla gra na gitarze - wzial sie za perkusje, jednoczesnie bedac coraz to lepszym i slawniejszym muzykiem. ![]() Jako, ze Julia nie miala zadnych przyjaciol w jej wieku spedzala wolny czas m.in na komputerowe gry w szachy... ![]() Miguel podczas gaszenia wielkiego pozaru w sasiedzctwie - trzeba uratowac tych ludzi! ![]() Zdeterminowana mina Miguel'a mowi sama za siebie - prace strazaka bieze na powaznie i stara sie jak tylko moze. ![]() Miguel coraz bardziej oddala sie od corki Julii - nie majac czasu dla niej pozno wieczorem wpatruje sie jak jego oczko w glowie slodko spi, majac nadzieje, ze znajdzie przyjaciol i bedzie szczesliwa. ![]() Emma rozmawia z synem o Julii - calymi dniami siedzi przy komputerze i oglada gwiazdy przez teleskop, nie spotykajac sie w ogole z zadnym dzieckiem w jej wieku. Miguel bardzo sie martwi o swoja coreczke... ![]() Miguel przechadzajac sie po parku z dreczacymi go myslami znalazl meteor - postanowil sprezentowac go Julii, majac nadzieje, ze ja tym ucieszy. ![]() Emma majac dosyc siedzenie w domu postanowila zrobic grilla w parku - oczywiscie sasiedzi tez przyszli. ![]() Nie ma to jak zdjecie dla fana...w tle WC'tow w parku xD ![]() Imprezka u sasiadki na ktorej zostal zaproszony Miguel - myslac o przyszlosci swojej corki przesadzil z alkoholem, nie wiedzac pozniej juz co robi... ![]() Z urwanym filmem Miguel dobral sie do nowej mlodej zameznej juz sasiadki...dobrze, ze nikt tego nie widzial - pozniej Miguel mial wyrzuty sumienia i wraz z sasiadka stwierdzili, ze za duzo wypili i puszcza to w niepamiec... ![]() Kiedy Miguel probowal zapomniec o tej przykrej sytuacji na przyjeciu dawajac koncerty w klubie "Czerwone Spotkanie"... ![]() ...Anna znalazla swoja nowa pasje - malowanie. Chciala jak najszybciej pokazac ukochanemu swoje prace. ![]() Przyjecie urodzinowe Miguel'a - czas leci i Miguel staje sie prawdziwym doroslym. ![]() Tort na stole, swieczki zdmuchniete, duzo gosci, muzyka gra i swojskie pogaduszki - jak u mnie na urodzinach ![]() ![]() Miguel'owi serce sie kroilo, nie wytrzymal i po przyjeciu rozkleil sie w objeciach swojej coreczki Julii - martwil sie o nia i chcial dla niej jak najlepiej. Ona to rozumiala i powtarzala, ze nie jest tak zle i ze go kocha. <sweeet :")> ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|