|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Gio postaram się jakoś może niebawem
![]() Oto dalsze losy mojej rodzinki ![]() Otóż Natasha dorasta i już nie jest małą dziewczynką. Już jest młodą dorosłą. Tutaj widzimy jak Patric i Christina uczą Reese i Lilly stawiać pierwsze kroki ![]() ![]() ![]() Gdy Reese i Lilly są już starsze, spędzają czas wolny w towarzystwie mamy oraz siostry ![]() ![]() Jednak kiedy Natasha dorasta, to zachodzi wiele zmian. Christina i Patric wraz z młodszym potomstwem przeprowadzają się do domku przy plaży, a Natasha wychodzi za mąż za Williama. Oni dalej zamieszkują mieszkanie w bloku na wzgórzu z widokiem na morze. Wspólne śniadanie ![]() ![]() Małe bara-bara w windzie, w skutek czego Natasha zachodzi w ciążę ![]() Natasha jest lekarzem, chciała wypróbować ekstremalną kurację na Williamie, przez co jego ciało zaczęło się palić ![]() ![]() ![]() Wspólne wyjście do klubu Tutaj Natasha jest we wczesnej ciąży![]() Pewnego dnia Natashę odwiedza jej matka Camilla. Córka powiadamia ją o ciąży. Przyszła babcia jest bardzo szczęśliwa ![]() ![]() Jednak kiedy Natasha wraca z USG do domu, zastaje ten widok ![]() ![]() Od razu zrywa z Williamem, ale bardzo to przeżywa... Płacze, bo to nie po raz pierwszy jej życie wywróciło się do góry nogami. Swojej matki nie chce widzieć nawet na oczy, a Williama wyrzuca z domu. ![]() ![]() Tak wyglądała Natasha w dniu kiedy zaczęła rodzić ![]() ![]() "Witaj Izzy w swoim nowym domku. Mamusia zawsze będzie przy Tobie" ![]() ![]() ![]() "To co mnie nie zabije, to mnie wzmocni" - oto nowe motto Natashy. Córeczka dała jej wiele siły, młoda mama zrozumiała, że ma dla kogo żyć i że na razie nie chce z nikim się wiązać. Woli swój czas poświęcić córeczce. Oto nowa odsłona Natashy - młodej, ale z dużym bagażem doświadczeń, które sprawiły, że stała się silną, piękną i niezależną kobietą. ![]() cdn... |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|