![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem ciekawa co sie bedzie dziac takiego w zyciu twojej rodzinki Saheli
![]() Miguel nie chcac wygladac jak stara polamana dziadyga cwiczy codziennie popoludniu. ![]() Carla odwiedza codziennie miejski basen - uwielbiala plywac, az sasiedzi ja podziwiali za wytrzymalosc ![]() ![]() Zas najmlodsza Risa piekla swoje pierwsze babeczki ![]() ![]() Wendy coraz czesciej draznia "wypaplane" siostry...nie potrafila znalezc sobie bratniej duszy, ktora by ja zrozumiala... ![]() Sloiczek z pieniedzmy ktore zostawil jakis dzieciak...trzeba skorzystac ![]() ![]() Niestety jakis gruby facio skarcil Wendy za kradziez. ![]() Wendy odplacila mu sie cietym jezykiem. Nie bedzie mu jakis gruby stary fet mowic co ma robic a co nie. ![]() Rodzinne przytulanki ojca z najmlodsza coreczka - Risa. ![]() Kiedy siostry Risa i Carla graly wieczorami po odrobionych zadaniach domowych w gre wideo "Zlap mnie misiu!"... ![]() ...Wendy po kryjomu tanczyla sobie w pokoju rodzicow, nie chcac sluchac wscibskich komentarzy od siostr. ![]() Wczesny ranek - okolo 4:30. Miguel, Julia oraz Trunks juz na nogach, zas dziewczynki jeszcze spia. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|