![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje Kochane Kostki
![]() Jak moje słodkie dziewczynki lubiły te niedzielne dni kiedy przebierali się w księżniczki a rodzice tak je traktowali. Konstancja zapisała się na skauting, A Izulka na balet ( oczywiście dostały nagrody) , za to Marcelka całe popołudnia spędzała na nad książkami, gdyż chciała pokazać rodzicom jak bardzo zależy jej na szkole z internatem ![]() Wygłupy w ogrodzie także były częstą atrakcją w domu Kostków. Rodzinna wręcz idealna i tak bardzo się kochająca ![]() ![]() Siostry dbały o siebie nie wynikały między nimi kłótnie, wszystkie rozwijały się prawidłowo. W między czasie Remigiusz dwa razy awansował, a Joasia zaczęła flirt ze swoją przyjaciółką, ale był to jednorazowy incydent na imprezie o którym nikt nie pamięta ![]() ![]() Potem moje cudowne dziewczynki znowu dorosły ech.. jak te dzieciaki rosną, dopiero co takie małe pataszonki były a już takie dziewuszki, Mi szczególnie podoba się Jzulka nie wiem czemu urzekła mnie.. ( nie zmieniałam nic w żadnej gdyż nie mam do tego tendenji lubie simy takimi jakimi są ) Konstancja ![]() Marcelina ![]() Izusiek ![]() No i tak obecnie Joanna i Remek są już dorosłymi, właśnie Joaśka ma kryzys wieku średniego i zachciało się jej przeprowadzać, a Remek spełnia zachcianki żonki. Marcelina przekonała rodziców i wysłali ją do najdroższej szkoły z internatem. Izulka i Konsia narazie żyją uczą się i przygotowują do niedługiego balu ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|