Rosari.
Cytat:
Nie wiem czemu Casey nie lubi Dave'a.
Raczej to jej powinni nie lubić
|
No w sumie... ale ja i tak wolę Casey i póki co Dave jest skazany na niepowodzenia z mojej strony ;>
Cytat:
Wstawiaj prędzej, bo się wykończę i umrę z tęsknoty
|
Nie mogę tak szybko wstawiać, bo mi się odcinki szybko skończą

Po za tym gdybyś wiedziała, ile mi czasu zajmuje robienie tych zdjęć... nie wiem co ja zrobię jak się szkoła zacznie

Dzięki za komentarz.
piostrze
Cytat:
Tylko, czy ten profesorek i ta dziewczyna, którzy zebrali się wokół bryły lodu nie powinni być cieplej ubrani? W ogóle jak na tak mroźną, pełną śniegu i lodu planetę, to jakoś cienko poubierani są bohaterowie
|
No dobra, faktycznie, przyznaję się, że jest pewien niedobór opisów i wyjaśnień. Przysięgam jednak, że wszystko ze sobą jak najbardziej gra!

Ja wszystko mam w głowie, tylko to jeszcze muszę spisać i powklejać do odcinków. Albo najlepiej w formie takiej jakby encyklopedii, to zawsze można by było do tego sięgać i się doinformowywać

Tak samo jest z tą grawitacją i atmosferą i innymi pierdołami, którymi nie zawracajcie sobie póki co głowy

Dzięki!
Gejowniczek
Dzięki za komentarz
Lira
Dzięki za komentarz
Yuki
Cytat:
Ale zauroczają zdjęcia, są po po prostu nieziemskie
|
No tak, są w końcu kosmiczne

Dzięki za komentarz.
Searle
Cytat:
- no ja Cię, Gio, zabiję!
|
Który to już raz...?

Nie umiem się tego błędu wyzbyć

Takie jakieś skrzywienie mam
Cytat:
Jeśli chodzi o błędy fabuły, to zgadzam się w zupełności z piostrze - czyli brak wzmianki o atmosferze planety, a także brak ubrania wierzchniego.
|
Tak jak napisałem piostrze - jestem w trakcie sporządzania małej encyklopedii fotostory, w której to wszystko się znajdzie
Cytat:
I kim jest ten profesorek? Nie było o nim wzmianki w poprzednim odcinku. Myślałam, że jest ich tylko trójka w tej bazie.
|
A, widzę, że kolejne moje niedopatrzenie

Oni na Oux nie mieszkają sami - jest to jakby wioska. Z resztą było napisane, że pierwszym osadnikiem na Oux był jakiś tam VanVann (

) a teraz jest ich już znacznie więcej

Dzięki za komentarz.
Kysiula
Dzięki za komentarz
Jest ktoś jeszcze chętny do skomentowania ?

[ wiem, wiem, 7 komentarzy to zadowalająca liczba, ale gdyby jeszcze ktoś...

]