![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Kolejne zdjęcia rodziny Malfoj
![]() ![]() Zabawa klockami ![]() Dracus ze swoją sexi opiekunką XD ![]() Dracus już jako dziecko szkolne uwielbiał zabawy w astronaute ![]() ![]() ![]() ![]() Z drogi sledzie,Malfoj jedzie XD ![]() Scarlet poznała nową sąsiadkę,która pózniej została ich sprzątaczką ![]() ![]() ![]() ![]() Bella stała się nastolatką i odrazu pozbyła sie rodziców z domu by urządzić impreze ![]() ![]() ![]() Poznałą też syna służącej Endera,z którym przeżyła swój pierwszy pocałunek ![]() ![]() Lucjusz i Bella postanowili wysłać Dracusa do szkoły z internatem tak jak wczesniej jego siostre. Tutaj relaksują sie w ogrodzie botanicznym gdy dzieciaki sa w szkolach. ![]() ![]() ![]() Bella poznała wampira o imieniu Leonardo ( który jest ojcem Leonidasa,ale z racji ze jest wampirem wolniej sie starzeje). Pociesza go po stracie pracy. ![]() I namawia by uczył ją jeżdzić. Biedny facet XD ![]() +BONUS Dracus w trakcie dorastanie ![]() ![]() Odkryłam kolejny (chyba) bład. Otóż moja Bella zaprosiła na studniówke kolezanke ze szkoły. Ta dzień przed stała sie młodym dorosłym,ale i tak poszła z moją simką na bal. Na balu zaś poprosiła Belle by zostały parą. Troche dziwne nie? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|