![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Anie_1981 - Bardzo mi się podoba ten huśtawko-fotelik <czy jakoś tam>. Spodobał mi się od pierwszego wejrzenia ! xD
Dziś mam dużą porcję zdjęć mojej rodzinki. ![]() ![]() Zawsze,gdy simka i konie śpią,zerkam sobie na cmentarz <lol xD>. I po mieście przechodziły duchy psów. Pierwszy był to Dazzler,a drugi nie pamiętam. Macie tutaj fotkę Dazzlera <chyba?> ![]() Piątek rano. Julia umyła się i pobiegła do koni. Myślała,że ich nie widziała parę lat ![]() ![]() Wypuściła pierw Bartka.. ![]() .. A potem dziewczyny <Anię i Jagodę.> Obie są nierozłączne ze sobą ![]() ![]() Julia się zajęła Jagodą,muszę w sumie powiedzieć,że Julia wielką miłością darzy swoje konie. ![]() ![]() Bartek jest koniem,który jak Ania,od razu popędza do lizawki ![]() ![]() Jagoda uwielbia mleko mamusi. ![]() ![]() Julia czyści Bartkowi kopyta. ![]() Bartek,będąc wdzięcznym za pielęgnację,błogosławi Julię czyli "błogosław faunę" ! ![]() ![]() Bartek chce być dobrym rodzicem,jak i Ania. Tutaj tatuś i córcia trącą się noskami. ![]() Bartek za pomocą magii chroni swą córkę przez zagrożeniami. ![]() Ups. Powoli Bartkowi zaczynało brakować mocy. ![]() ![]() Ooo,ktoś tu się nie wyspał ! ![]() ![]() Ania i Jagoda się bawią. Uroczy widok ! ![]() ![]() Julia postanowiła,żeby Bartek pilnował Jagodę,a z Anią trenować. Ani pasował plan. Tutaj na zdjęciu ćwiczą skoki. To tyle na dziś. Dobranoc. ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|