![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc to znów ja. Dawno nie grałam, a jak dzisiaj usiadłam, to narobiłam zdjęć na dwa posty, haha. Wasze rodzinki są śliczne, słodkie i co nie tylko. I koocham Wasze zwierzaki, serio. ; )
No a co do Shane'a i Steve.. Na początku pograłam trochę facetem, ale stwierdziłam, że u Steve ciekawiej, więc nią grałam dłuższy czas. Więc oczywiście od razu poleciałam nią do Shane, bo nie wiem czy każdy się domyślił, postanowiłam ich zeswatać. Wszystko szło ok: masaże, patrzenie w oczy, szepty, no i pierszy pocałunek. ![]() ![]() ![]() Okazało się, że podczas mojej gry Shanem Steve zaczęła chodzić z jakimś facetem, którego nie znam! Zyskała status oszustka, co mnie bardzo zasmuciło i postanowiłam od razu z tamtym zerwać. Oj, ładnie na nią nakrzyczał przy spotkaniu.. Ale ja to ja, i musiałam coś namieszać , więc wsadziłam ich do jednego łóżka. Wiadomo, czym się skończyło.. ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak szybko się opamiętałam, i z rana Steve zerwała z tym facetem. ![]() ![]() Od razu kazałam jej biec do Shane'a i się z nim pogodzić.. Co też skończyło się w łóżku! : o ![]() ![]() ![]() A potem nagle Steve zaczęła dostawać mdłości.. W sekrecie (haha, jakby nikt nie wiedział od czego są mdłości) powiem Wam, że Steve jest w ciąży. Pytanie tylko,z kim? ;> ![]() +bonus Nie ma to jak dostać brzuszka na ulicy i w piżamie! : ) ![]() Dziękuję bardzo, miłego wieczoru. : ) -Stephenowa.
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|