![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Jest to pierwszy dom, który zbudowałem i umeblowałem całkowicie sam. Zawsze tylko ściągałem gotowe, piękne domy i ewentualnie meblowałem. Również pierwszy raz robiłem zdjęcia w grze, nie są one na wysokim poziomie, jednak mam nadzieję, że coś tam zobaczycie ![]() ![]() Bryła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domek gościnny. Obecnie zamieszkuje go lokaj. Zamieszczam jedno zdjęcie wewnątrz. W zasadzie jest to mała kopia głownego budynku ![]() ![]() ![]() Parter. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie zrobione z zewnątrz, widok z okna ![]() ![]() ![]() Pokój pełniący rolę gabinetu, może kiedyś zamieszka w nim dziecko właścicieli. ![]() ![]() Piętro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widoki są przepiękne, widać stąd całe miasto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właściciele. Państwo Barrymore. ![]() Dzięki za uwagę ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ikspee : 09.12.2011 - 14:08 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|