![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Kwiatek
No i kolejna część nudnych losów rodziny Kwiatek. Te zdjęcia zalegały mi na dysku, a szkoda mi było je skasować. Fakt jest taki, że ostatnio mało grałam, więc dzieciak jest jeszcze mały. Alicja zajmuje się ogródkiem, wszak zdrowe odżywianie się, jest niezwykle ważne... tak słyszałam. ![]() Marek na Aquino. ![]() Alicja pokazuje duży brzuszek, zdaje się, że to był już poród... ![]() Stary, wysłużony Gacek... Nadal się jednak sprawdza, jako środek lokomocji... ![]() A tutaj już po porodzie i powrocie do domu, Alicja urodziła syna (to było w planie). Nazwałam go Łukasz. ![]() Szare życie, zmywarka się zepsuła... ![]() Praca zespołowa... ![]() Po ciężkiej pracy należy się zrelaksować ![]() ![]() Rodzina zainwestowała w cyborg-służącą, model Servo XG221. ![]() Łukasz w huśtawce. ![]() Alicja i Marek oglądają TV... Ale postanowili czule spojrzeć sobie w oczy... ![]() Róża Servo karmi rybki... ![]() Koniki mają swój własny sposób na relaks ![]() ![]() ![]() Mama i synek... ![]() Coś się ta moja witryna z hostingiem zdjęć psuje ostatnio... Wysyłam powiedzmy 15 zdjęć, a docelowo mam album z 12 zdjęciami. Gubi zdjęcia, albo nie pokazują się miniatury... Wróciłam na razie do imageshack. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 25.12.2011 - 10:32 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|