![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Shotshe - kalka z "Listy do M."?
![]() Weekend bez internetu, ale wy nie próżnowaliście ![]() ![]() Marl - szkoda, że nie udało się odzyskać tamtej rodzinki... Trzymałam za nią kciuki, ale widać mam ich chyba za mało, skoro nie starczyło ![]() Ale za to całe szczęście, że to 'kuzynostwo' to siódma woda po kisielu i nie będą mieli problemów z tego ![]() I wybacz, że wymagam, ale ja wręcz żądam więcej sesji zdjęciowych! ![]() Anastazja - serio się Francuzi tak witają? Ja tego osobiście nie zauważyłam... widać za mało na tubylców patrzyłam, następnym razem muszę się poprawić ![]() Eyvee... Natsu jest trochę straszny z tym swoim podkreślaniem 'jesteś moja i basta'. Jakbym ja była Catti, to by się chłopak miał z pyszna, bo z pewnością jakąś zemstę bym obmyśliła (oczywiście w ramach związku, takie ciacho rzucać to grzech...) ![]() ![]() ![]() Stephenowa - przypilnuj Cassiel, żeby nie zaczęła z tych zachwytów noska zadzierać ![]() Florie - Dalia jest straszna i jeszcze jej się papieros przylepił xD Fakt, ładna, ale ciężko ją polubić za jej zachowanie - takie uważanie 'co to ona nie jest', a ponadto to wykorzystywanie siostry jest niezbyt w porządku. Ale przecież nie mogą być wszyscy mili, ładni i przyjemni, czarne charaktery też są potrzebne ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|