![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Leo
Melody wybrała się do lokalu. Nie wiedziała, że odbywają się tam urodziny. Spotkała tam pewnego zbuntowanego nastolatka, z którym zaśpiewała razem karaoke. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Będzie dziewczynka, bo mamuśka wcina arbuza ![]() ![]() Melody bardzo spodobał się styl chłopaka, więc żeby podkreślić swój bunt przeciw tacie, zmieniła swój styl.. ![]() Zbuntowana Melody... ![]() Amelia wiedziała, że córka dorasta. Nie miała nic przeciwko.. Melody:"Mamo wychodzę! Nie wiem o której wrócę!" ![]() Amelia się ostatnio bardzo rozleniwiła.. ![]() ![]() Melody niespodziewanie spotkała chłopaka, z którym śpiewała karaoke.. ![]() Brunet coś do niej miał.. Przedstawił się. Miał na imię Travis. ![]() Zaproponowała po drinku.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drinki zrobiły swoje, Travis i Melody nie wstydzili się już swoich uczuć.. ![]() Melody wychwalała jego wygląd.. ![]() A po chwili padli sobie w ramiona.. ![]() ehh.. Pamiętam jak Fensy tu kiedyś grała na perkusji.. ![]() Ale niespodzianka! Pierwszy raz dostałam kwiaty, od kogoś kim nie steruję! ;d ![]() Są teraz oczywiście na honorowym miejscu ![]() ![]() Wstajemy do porodu! Ciekawa jestem czy maślanowłosość przetrwa ![]() ![]() c.d.n. Ostatnio edytowane przez shotshe : 25.03.2012 - 09:48 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|