|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Stęskniłam się za wami!
![]() xaga16xlove dziewczyny laski, że hej! A z chłopców też pewnie ciacha wyrosną ![]() Horsez Eliza ma boski odcień rudości ;d myrtek98 masz niesamowitą wyobraźnię i czekam na więcej ![]() co do reszty sory, że nie tak osobiście, ale powiem tylko, że fajnie, że jesteście ![]() Rodzina Leo Jakby ktoś nie pamiętał to tu są poprzednie losy. -----> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=2295 Narodziny Vivian. ![]() O czym ona myśli ? ;oo ![]() Męczący ten poród.. ;d ![]() Jeszcze chwilka.. ![]() hahahha ;d ![]() Gdy rodzi się dziecko tatuś śni o śmieciach xd ![]() No w końcuu! ![]() ![]() Skarbeczek mój ![]() ![]() ![]() Oto Vivian Leo ![]() ![]() Ale nie mogłam wytrzymać i koniecznie musiałam sprawdzić czy maślanowłosość się zachowała ![]() ![]() Siostrzyczka. ![]() ![]() ![]() ![]() Przeżyłam szok jak to zobaczyłam ;d ![]() Czarnulka po babci.. ;d ![]() Vivian nie za dobrze wyglądała w tych czarnych włoskach.. Ups! Wylała na siebie farbę z blondem ;d ![]() ehh. Amelia jakoś znosiła odmienność Melody, cieszyła się po prostu z dwóch zdrowych córek ![]() ![]() Melody pokochała swoją siostrzyczkę i zamieszkały razem w pokoju ![]() ![]() Travis nie szczędził Melody czułych słówek. ![]() Ale zastanawiało ją dlaczego jeszcze nie są parą.. ![]()
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|