![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]() Hej.
Słuchajcie, nie mam bladego pojęcia, gdzie napisać tego posta, bo nie znalazłam tematu, w którym można pytać o takie rzeczy. Chodzi mi mianowicie o to, że poszukuję osoby, która zrobi mi recolor dla dwóch fryzur, damskiej i męskiej. Te, które mam u siebie, są totalnie nie do przyjęcia, ale sam mesh obłędnie mi się podoba. Sprawa rozchodzi się o dwie fryzurki ze strony http://blog.daum.net/saublog i są to: 1. Sims 2 -> Female hair -> strona 2 -> female hair 06 (ten boski mulet) 2. Sims 2 -> Male hair -> strona 2 -> male hair 14 (z warkoczykami z boku) Zależy mi na teksturze od Pooklet (w razie czego dam namiar do zdarcia na boxie), a potrzebuję tylko 4 podstawowe kolory (czarne, brąz, blond i rude). Próbowałam sama się tym bawić, ale kompletnie mi nie wychodzi, bo są to dość trudne dla mnie meshe, poszukuję więc kogoś, kto mógłby te tekstury dla mnie pozmieniać. No chyba, że ktoś spotkał się z recolorami tych fryzur na jakiejś stronie, to bardzo proszę o namiary. Będę dozgonnie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|