![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Hinami c.d.
~~~~~~ Hayate zaprosiła mężczyznę do środka. Dowiedziała się, że nazywa się James Carver. Poszli do salonu, Hayate od razu pobiegła do barku, żeby przygotować drinki <oczywiście żeby się popisać swoimi umiejętnościami ![]() ![]() James wstał i podszedł do Hayate. -Hayate, ja tak naprawdę przyszedłem po to żeby ci powiedzieć, że.. Jestem twoim ojcem. -Przepraszam, yy..? Człowieku ja cię pierwszy raz na oczy widzę! -Ale posłuchaj.. -Co!? Tam są drzwi wy*******aj stąd! Mężczyzna wyszedł po czym Hayate zaczęła się zastanawiać, czy on mówi prawdę. 'To stek bzdur! On jest jakiś nienormalny!' Różne myśli dręczyły Hayate, więc poszła do Abigail... ![]() ![]() ![]() ![]() Abigail akurat wychodziła z domu. -Kim jest James Carver!? Dlaczego mi nie powiedziałaś?-Hayate zobaczywszy matkę od razu zaczęła krzyczeć. ![]() -Nie znam nikogo takiego! -Abigail zaczęła się bronić, ale Hayate zbyt dobrze ją znała i wiedziała, że kłamie. ![]() Pokłóciły się na dobre. Hayate zaczęła biec do domu, ale czuła się głupio. ![]() ![]() Pod domem dziewczyna ujrzała Davida. Pobiegła w jego stronę, rzuciła mu się na szyję i zaczęła go całować ![]() ![]() ![]() ![]() Poszli do domu (właściwie David ją zaniósł, ale takie tam yhyhy..) -David..-zaczęła nieśmiało-Kocham Cię, ale nie możemy być razem -Jak to? -Bo ja jestem wampirem..Cała moja rodzina to wampiry, a ty.. ![]() -Hayate zmień mnie w wampira. -A jak się nie uda? -Co miało by się nie udać?Proszę..-wstał i wystawił szyję Hayate miała wątpliwości, ale zrobiła to. 'Mam nadzieję, że wszystko się powiedzie' ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez easey : 09.06.2012 - 16:00 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|