![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc, Robyn z Acailą wychodziła codziennie na spacery, sam się dziwię, że aż tak zaniedbała resztę rodziny
![]() No i pewnego dnia zadzwonił do niej dawny kumpel z AP, powiadomił ją, że również zamierza się przenieść do Sunset, sesese ![]() ![]() Podczas gdy Robyn spędzała całe dnie na placu zabaw... ![]() to Mila bardzo zacieśniła więzi ze Szczęściarzem ![]() a Will randkował, randkował i randkował ![]() Z Bebe jakąśtam:> ![]() Pewnego wieczoru Bebe zaprosiła Willa do siebie;> ![]() Zrobiło się zbyt miło.... (panna Bebe zaszła w ciążę ale to już nie mój problem ![]() ![]() Gdy nagle wpadła Robyn robiąc wielką awanturę (przechodziła obok domu Bebe i pojawiła się sama ta interakcja, pierwszy raz tak mam ![]() ![]() ![]() Po wstępnym obiciu japy przyszedł czas na rozwód ![]() ![]() Will po całym zdarzeniu w świetnym humorze poszedł od Bebe do pracy ![]() A Robyn spakowała dzieciaki, psa i wyniosła się z domu (zupełnie nie wiem czemu Will wrócił z pracy i pojawił się na parceli już nie był moim aktywnym simem) ![]() I od Soboty jestem w ciemnej dziurze bo zupełnie nie wiem co dalej z nimi i nie mam nowego domu dla Robyn i ferajny... Zdjęcia jak zwykle ImageShack.us |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|