![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
To teraz ja, przeglądałam GOS poszukując ciekawych dodatków i oczywiście zamiast szukać zaczęłam przeglądać zdjęcia z konkursów, z działu ze zdjęciami i jest parę rzeczy, które chciałabym mieć, a niezbyt wiem, gdzie szukać. (Szczerze mówiąc jest cała MASA takich rzeczy, ale nie będę aż o tyle prosić.)
Przejrzałam ten temat, przynajmniej ok. 20 stron wstecz, więc mam nadzieję, że nie będę powtarzać niczego ^^" ![]() Stojak na noże. ![]() Płatki róż na podłodze (mam dziwne wrażenie, że ktoś już o nie tu prosił?), podłoga, okno. ![]() Szafki wiszące na ścianie, suszarka na naczynia obok zlewu, podłoga. ![]() Aparat! Taki, albo jakikolwiek inny, który da się postawić (szafka, stojak, cokolwiek). np. taki 2 3 ![]() Cienie(!), róż na policzkach, szminka. ![]() Dzwonek na szyi. ![]() Stojak z kubeczkami. ![]() Poduszka-żaba, dywanik. ![]() Ta ściana, puste ramy/płótna. ![]() Suknie ślubne na wieszakach. Na razie chyba wystarczy. Swoją drogą, jeśli coś jest wygraną w konkursie na GOS to szansa na zdobycie tego jest raczej nikła, prawda? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|