![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Alana zaraz po tym jak dowiedziała się, że jest w ciąży postanowiła się przeprowadzić do większego mieszkania. Tutaj w trakcie przygotowywania posiłku
![]() Zaczęła też oglądać telewizję dla dzieci. Jakoś nie była zachwycona tym wszystkim ![]() Miesiące mijały a Alana ciągle zasuwała, a to przy książce a to w domu ![]() Miała spore wahania nastroju, raz się wściekała ![]() a zaraz potem była roześmiana ![]() Robiła sobie tez często fotki, ot tak dla siebie ![]() Źle znosiła ciążę, po raz pierwszy mi się zdarzyło zeby simka tak wiele razy wymiotowała podczas ciąży ![]() ![]() Jako, że ojca nie ma to sama zasadziła jabłoń ![]() ![]() Duużo, dużo spała ![]() I podczas takiej jednej rozmowy z Samanthą ( jeszcze nie wróciła i nic nie wie o ciąży Alany) zaczęła rodzić. Opanowała się i grzecznie się pożegnała. ![]() Nerwy zaczęły się zaraz po zakończonej rozmowie. O Boże! Ja rodzę!!!!! ![]() ~~~~~~~~ Zapomniałem wspomnieć, ale Alana zaraz po incydencie z ciążą rozstala się z Chuckiem. Nie powiadomiła go o ciąży. Nie robiłem temu zdjęć aby to opisać, sorki. A grę wyłaczyłem zaraz po tym jak zaczęła rodzić bo się boje, ze beda bliźniaki hahaha |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|