![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stęskniłam się za simsami i zaczęłam się sprężać. Może nie mam tylu rzeczy, ile przedtem, ale da się zrobić porządną rodzinkę. Taka jakby zapowiedź (?)
Nazywam się Molly. Molly Bigam. Jestem rezolutną dziewczyną z poczuciem humoru. Mam dużą rodzinę, przez co dużo kłopotów na głowie. No, bo jadąc w odwiedziny, nie pojadę bez niczego, trzeba coś zakupić. ![]() Jestem zaręczona z Loganem Dickens. Sądze, że tworzymy niezwykłą parę. Znamy się od dawna, prawie od zawsze. Od 4 lat choruje na białaczkę. Nie może dojść do przeszczepu, ponieważ mam rzadką krew, nie mam kandydata. Ale wierzę, że razem damy sobie radę. Jest jeszcze Matt. Jest moim najlepszym przyjacielem. ![]() Przyjaźnimy się od małego, byliśmy sąsiadami. To najbardziej świrnięty chłopak jakiego znam. No i oczywiście, lep na baby. Nie umie się od nich odpędzić, przez co często ląduje u nas na kanapie. Oboje z Loganem się nie cierpią. Ale jakoś wytrzymują ze sobą, dla mnie. ![]() Kiedy Logan wyjeżdża nocuje u nas Matt. Rozmawiamy wtedy całą noc o wszystkim i o niczym. No może ja rozmawiam, kiedy on jest pochłonięty swoją piłkarską grą. ![]() Czy już mówiłam, że kiedy się uśmiecham wyglądam jak walnięta? To jest jedynym minusem mojego poczucia humoru. Przepraszam, że nie dałam zdjęcia Logana, tak jakoś mi się zapomniało. Odcinek niebawem.
I waited for you ... Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 03.01.2013 - 18:58 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|