![]() |
#30 |
Reputacja: 11
|
![]() @ Rudzia
Co do Lubka - szału nie będzie. Tzn. radzi sobie, ale nadal nie mogę nim sterować ze względu na ten dziwaczny błąd, a serio nie mogę się zebrać do tej reinstalki, zwłaszcza, że nie wiem, czy na pewno to pomoże, bo podejrzewam błąd okolicy, więc reinstal z zachowaniem KW nie będzie miał sensu ;/ Lubek wciąż chodzi w tych samych ciuchach, chociaż pościągałam ostatnio fajne fatałaszki... Nie dam rady go nawet przebrać (jako emeryt będzie chyba chodził w ubraniach eaxisowych! ![]() ![]() ![]() Co do eliksiru młodości - muszę przyznać, że chociaż staram się unikać takich sytuacji, to jednak już raz Insimenator poszedł w ruch i gdy Ela miała się starzeć, to wróciłam ją na początek etapu dorosłego. Tak więc "eliksir młodości" już raz został użyty ![]() ![]() Judyta w ogóle zrobiła się jakaś dziwna i odwala mi numery ![]() @ Cytrynowa Wiśnia Jak pisałam wyżej, Elżbietę już raz odmładzałam Insimenatorem, tak więc żywot miała wyjątkowo długi ![]() ![]() Elżbieta jeszcze pojawi się w historii, chociaż nie fizycznie ![]() @ Mrok Nie lubię zombie! xD Elżbieta Kluczyk spoczywa w pokoju i raczej nie będzie powlekać nogami po okolicy i rozkładać się publicznie, w dodatku myśląc wyłącznie o mózgach ![]() Dla Judyty mam już wymyślony mały, dziwny scenariusz, ale o tym w następnej części ![]() ![]() Dzięki za komentarze! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|