![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Odc. 6 (ostatni, niestety) "Zimny prysznic", pod tytułem "Dawno oczekiwany dzień- finish", dedykacja: "Dla Dony, Fajnej, Buli, Matt'a_13, Dobrego Duszka i dla wszystkich którym podobało się moje opowiadanko!"
![]() ![]() ![]() Więc tak... ![]() Wrócił mąż marnotrawny... ![]() Poszedł na góre do swojej żony chcąc wszystko jej wytłumaczyć, ale nie wiedział jak zacząć... ![]() Zszedł i rospalił kuchenny kominek... ![]() Zrobił śniadanie dla żonki i... ![]() Podlał jej ulubiony kwiat. ![]() Rospalił nawet piecyk w jadalni, aby Apolilli nie było zimno. ![]() Usiadł na przeciwko niej, ale w tej chwili Lillia wstała i odeszła od stołu, traktując Rafała jak ducha. ![]() Wiedziała że "coś się święci" więc poszła się przebrać. ![]() " To za prostackie i za ciasne" -stwierdziła. ![]() " To zbyt wymowne i nie na taką okazje" -pomyślała. ![]() W tym czasie Rafał rozpalał ogień... Szykował się bardzo romantyczny wieczór! ![]() ![]() W tym czasie Apolillia wybrała odpowiednią sukienkę. ![]() A Rafał wypił drinia "na odwagę". ![]() Po chwili zaczęła się rozmowa: - Lillia, chciałem ci powiedzieć, że wyjechałem w sprawach służbowych. Mam nadzieje że sie nie gniewasz... - Ależ nie! ![]() Wznieśli toast na zgodę. ![]() Wtem zadzwonił telefon. Dzwoniła koleżanka-plotkara Lilli. Ona pracowała na Wyspie Wakacyjnej. - Lillia mam dla ciebie krótką wiadomość. Twój mąż cie zdradza! Widziałam go jak sie całował z jakąś dzi*ką! Naprawdę! ![]() Lillia wybiegła z domu na ławkę nie odkładając nawet słuchawki. Rafał pobiegł za nią. ![]() Objął ją i spytał co się stało. - Okłamałeś mnie! Masz kochankę! Byłeś z nią na wakacjach!!! - Ależ kochanie...! Masz racje... Mam, a raczej miałem kochankę. Zerwaliśmy wczoraj, dlatego wróciłem. Tak naprawdę kocham tylko ciebie! ![]() - Ja ciebie też bardzo mocno kocham! ![]() ![]() Wytłumaczyli sobie wszystko. Rafał przeprosił Lillie, a ona cóż mogła zrobić skoro go kocha? Oczywiście mu przebaczyła i wszystko było OK! ![]() Akcja przeniosła się do jakuzzy. ![]() Widać że musiał sie Rafał postarać przepraszając Lillie... ahh ta miłość... ![]() ![]() Ale Lillia nie mogła darzyć Rafałą takim samym zaufaniem jak kiedyś. ![]() Ale wszystko wróciło do normy i Rafał z Lillią żyli długo i szczęśliwie!!! ![]() ![]() ![]() I mam dla was smutną wiadomość... CDNN (Ciąg Dalszy Nie Nastąpi) ![]() Uff... musze wam powiedzieć że na całą tą historie poszło 111 fotek!!! |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|