|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Hastings Tak więc wracam do zaległych losów mojej wiejskiej rodzinki ![]() Peter odkrył co to jest rozdrabniacz... Zrobił śniadanko żonce ![]() ![]() Która jak widać nie jest w dobrej kondycji ostatnio ![]() ![]() Mimo to że Ali się krztusiła bardzo pochwaliła gofry męża a niech się szkoli chłop, a co ![]() ![]() Ali coraz bardziej porywało ogrodnictwo... ![]() A Peter postanowił się zaprzyjaźnić z Waflem ![]() Tylko że nie mając doświadczenia nie zauważył, którą stroną do tego podejść ![]() ![]() Wafel był inteligentnym koniem więc to on się troszczył Peterem podczas skoków i jakoś szło ![]() ![]() Pochwałka od Petera ![]() ![]() Peter kradnie żonie jabłka?? o.O Nie... pomaga jej, bo całe dnie spędza w ogrodzie bidulka ![]() ![]() A oto dowód... Cały dzień przy roślinach (czemu nie ma ogrodników )![]() Peter bawi się z Psotką, bo jej pani nie ma teraz czasu... ![]() I spóźniła się na kolację Peter nie miał już sił na nią czekać i poszedł spać.![]() A roślinki rosną... Ogrodnictwo uzależnia?? ![]() Psotka i Wafel stali się przyjaciółmi ![]() ![]() Czas zainwestować w zraszacze Ali będzie w końcu w domu ![]() ![]() I Psotka ma teraz radochę ![]() No ale jabłka się nie zbiorą same ![]() ![]() A zwierzaki mają piłki Psotka jest urocza ![]() ![]() Ali: "Kochanie kupmy jakieś książki!" Peter: "Ja bym wolał kupić wędkę!" ![]() Ali: "To może zróbmy sobie dziecko "Peter: "o.O" (pogrzało tą kobietę na tym słońcu) ![]() Ale Peter kocha żonę, więc musi to przemyśleć a teraz całuski ![]() ![]() Ali to kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi no doba będzie kompost ![]() ![]() Randka Peter ma dość ciągłej nieobecności żony i musi to zmienić!![]() Może teraz będzie miedzy nimi lepiej?? ![]() ![]() oj jest lepiej ![]() ![]() Ali przeprasza męża za swoją ciągłą nieobecność i postara się zmienić ![]() ![]() No a to ten... tego tam... no wiecie co dalej ![]() ![]() Psotka nie jest przekonana do tych zraszaczy ![]() ![]() Ali postanowiła realizować marzenia o zawodach ![]() ![]() A Peter z Psotką jedzą śniadanie i trzymają kciuki za Ali i Wafla ![]() ![]() Impreza u sąsiadów ![]() Psotka zachowuje się jak prawdziwa dama ![]() ![]() O... przyjaciel ![]() ![]() Na razie tyle ![]() U mnie nie ma żadnych porywających historii przepraszam ale tego nie zmienię ![]() na razie idę poznawać uroki nowych dodatków i nowych okolic, bo nie grałam w nie jeszcze a potem wrócę do mich rodzin
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|