![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Już jestem!
![]() Poprzednia historia w pigułce: Początek mnie bardzo zaciekawił. Za szybko rozwinęłaś akcję i podałaś nam wszystko na tacy, przez co cała tajemniczość uciekła w siną dal. Czerwonowłosa jakoś tak średnio mi się spodobała. Bardzo ładne, złożone opisy, jestem pod wrażeniem! Nowa (również krótko, następny odcinek przeanalizuję szczegółowo): Nie lubię Hidden Springs. Nie wiem czy to wina obróbki czy samego miasta, ale zieleń na zdjęciach sprawia torturę moim oczom. Zastanawiam się czy gadka o tej fontannie młodości, to celowy zabieg czy po prostu zwykła opisówka. Matt jest bardzo przystojny, a blondyneczka przeurocza. Z twarzy anioł, a w rzeczywistości niezłe ziółko! Świetny pomysł z tym wojskowym, który musi niańczyć znienawidzoną gówniarę. Wspomniałaś, że zawróci mu w głowie, a nie jest pełnoletnia. Czy będą mieli do czynienia z prawem? ![]() Strasznie mi się spodobał wątek z ich zgryźliwymi uwagami, po prostu rewelacja! Czekam na następny odcinek, bo zapowiada się naprawdę fajnie. Tęsknię za Laurą i mam nadzieję, że ta historia będzie równie dobra. ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|